Kapaklıspor farkı açıyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 12.hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Haftaya lider giren Kapaklıspor Malkara 14 Kasımspor'u 3-0 mağlup ederek büyük avantaj sağlarken, Çerkezköy Doğ

13.12.2017 20:20:00 0
Kapaklıspor farkı açıyor

KAPAKLISPOR FARKLI KAZANDI

 

Haftaya 26 puanla lider giren Kapaklıspor, Malkara 14 Kasımspor deplasmanından 3 puanla döndü. Kapaklıspor maça hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklıspor, 14 . dakikada Berkay ile 1-0 öne geçti. Maçın 27. Dakikasında Malkara 14 Kasımspor kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı. İlk yarı 1-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan Kapaklıspor, 54. Dakikada Nail ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. 74. Dakikada maçın hakemi bir kez daha kırmızı kartına başvurdu, Malkara 14 Kasımspor 9 kişi kaldı.Maçta son sözü Kapaklıspor’un tecrübeli ismi Tezcan söyledi. 90. Dakikada takımının 3. Golünü kaydeden Tezcan maçın skorunu belirleyen isim oldu.

 

MARMARAREĞLİSİ BELEDİYESPOR DÖRT GOLLE KAZANDI

 

Haftaya ikinci sırada giren Çerkezköy Doğanspor’un bay geçtiği haftada Marmarareğlisi Belediyespor ise evinde Ergenegücü Ulaşspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Marmarareğlisi Belediyespor Serhat ve Doğukan’ın ayağından bulduğu gollerle ilk devreyi 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Marmarareğlisi Belediyespor Doğukan ve Mesut ile iki gol daha bularak karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

 

SAĞLAMTAŞSPOR TEK GOLLE KAZANDI

 

Son haftaların yükselişte olan takımı Çorlu Kültürspor evinde Sağlamtaşspor’a tek golle mağlup oldu. İlk yarısı golsüz eşitlik ile geçilen maçın ikinci devresinde çok etkili olan Sağlamtaşspor, geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Esat’ın vuruşuyla golü bulan Sağlamtaşspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Son bölümlere girilen oyunda bir pozisyonda her iki takımda da birer oyuncu kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Sağlamtaşspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çorlu Kültürspor 19 puanda kalırken, son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Sağlamtaşspor ise puanını 17 yaptı.

 

MURATLI ÇOK FARKLI

 

Tekirdağ Süper Amatör Liginde 12. haftasında sahasında ligin zayıp ekibi Çorlu Gençlerbirliğini konuk eden Muratlı Beldiyespor, sahadan da farklı galip ayrılmasını bildi. Maça hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip ilk dakikalarda Ener’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Bulduğu erken golle rahat bir oyun sergileyen Muratlı Belediyespor, genç futbolculardan kurulu rakibi karşısında 16. dakikada Barış Karaman ile farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip Ener ile bir gol daha buldu. İlk devresi ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devre sahneye çıkan Esen farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın 62’inci dakikasında sahneye çıkan Emre farkı beşe çıkartırken, dağılan rakibi karşısında ataklarını sürdüren ev sahibi ikep Harun ile farkı yediye çıkardı. Kalan dakikalarda 83'te penaltıdan Ener, 86 ve 88'de Harun Kaya üç gol daha atarak maçın skorunu tayin ettiler. Farklı galibiyet ile moral bulan Muratlı Beledyespor ligin son haftasına girilirken aldığı üç puanla üst sıralara yaklaşmış oldu.

 

SİTESPOR TOPARLADI

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 12.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor kendi evinde Şarköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor rakibini 4-2 mağlup ederek büyük moral buldu.  Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Kapaklı Sitespor ilk dakikalardan itibaren etkili bir futbol ortaya koydu. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklı Sitespor 10’uncu dakikada Mert’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.  İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Savunmada sık sık hata yapan Şarköyspor’un hatasını iyi değerlendiren Kapaklı Sitespor 15’inci dakikada Mert ile ikinci golü bularak rahatladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Kapaklı Sitespor genç oyuncusu Numan ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında konuk ekip Şarköyspor penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Orbay’ın penaltısını kaleci Tugay kurtardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.  Karşılaşmanın ilk devresini 3-0 mağlup kapatan konuk ekip Kapaklı Sitespor karşılaşmanın 47’inci dakikasında Gökhan’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye indirdi. Rakibinin farkı indirmesine izin vermeyen Kapaklı Sitespor karşılaşmanın 61’inci dakikasında tecrübeli oyuncusu Serkan Akyüz’ün golü ile farkı tekrar üçe çıkardı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmanın 68’inci dakikasında bu kez sahneye Şarköyspor’dan Ahmet çıktı. Ahmet şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 4-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklı Sitespor bu galibiyet ile puanını 15 yaparken, Şarköyspor ise yedi puanda kaldı.

 

SARAY’DA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

 

Ligde orta sıralarda bulunan 1461 Karadenizspor ise evinde son yedi maçtır kazanamayan ve zirveden uzaklaşan Saray Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça iyi başlayan ev sahibi ekip ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili oldu. İlerleyen bölümlere doğru bulduğu golle büyük moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan konuk ekip Saray Belediyespor beraberlik için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Saray Belediyespor’un yüklendiği dakikalarda ikinci golü bulan ev sahibi ekip 1461 Karadenizspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi.  Puanını 21 yapan 1461 Karadenizspor dördüncü sıraya çıkarken, yedi maçtır galibiyete hasret kalan Saray Belediyespor ise 13 puanla 10’uncu sıraya geriledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10