'Stem öğretmen' çalıştayı yapıldı

Çerkezköy'de görev yapan sınıf, matematik ve fen bilgisi öğretmenlerinin katılımıyla 'Stem Öğretmen' çalıştayı Özel Çerkezköy Uğur Okullarında gerçekleştirildi.

Çerkezköy 13.12.2017 20:22:00 0

EKİP ÇALIŞMASININ ÖNEMİ VURGULANDI

 

Uğur okulları STEM Laboratuvarında “STEM Nedir? “ üzerine bilgilendirme sunumu ile başlayan çalıştay öğretmenlerin gruplar halinde katıldıkları atölye çalışması ile sona erdi. Atölye çalışması dahilinde öğretmenler sıvı ve gaz basıncı üzerine çalışan bir robot kol çalışması yaparken, güzel bir ekip çalışması gerçekleştiren öğretmenler keyifli bir süreç geçirdi.

 

“VERİMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Özel Çerkezköy Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal “ Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşmesi için  Çerkezköy Uğur Okulları olarak STEM Eğitimini önemsiyoruz. Gençlerimizin yeniliği üreten bireyler olmasını istiyoruz. Bu yüzden öğrenci eğitimi kadar öğretmen eğitiminin de önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz, STEM konulu Atölye Çalışmamızın oldukça verimli olduğunu düşünüyoruz. Atölye çalışmamıza katılan ilçemizdeki öğretmenlerimize teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10