Haftanın maçı Kapaklı'da

Süper Amatör Lig'de ilk devrenin son karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak birbirinden zorlu müsabakalar ile tamamlanacak.

15.12.2017 21:29:00 0
Haftanın maçı Kapaklı

Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor haftanın en önemli karşılaşmasında ikinci sıradaki Çerkezköy Doğanspor’u evinde konuk edecek.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

 

Ligde son haftaya 29 puanla ilk sırada giren Kapaklıspor hafta sonunda evinde 22 puanla ikinci sırada yer alan Çerkezköy Doğanspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı “ Bu hafta ilk devrenin son karşılaşmasına çıkacağız. Ligin ikinci sırasında yer alan Çerkezköy Doğanspor’u mağlup ederek ligin ilk devresini on puanlık farkla lider tamamlamayı hedefliyoruz. Bütün taraftarlarımızı da bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

DOĞANSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz haftayı bay geçen Çerkezköy Doğanspor’da ise hedef üç puan. Rakipleri ile aralarında ki farkı indirmeye çalışacaklarını kaydeden Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Bu hafta gerçekten zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizde iyi bir oyun ortaya koyarak rakibimizi mağlup etmek istiyoruz. Bu karşılaşmayı da kazanarak rakibimiz ile puan farkını dörde indirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

EREĞLİ SARAY DEPLASMANINDA

 

21 puanla haftaya üçüncü sırada giren Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda son haftalarda büyük bir düşüş içinde olan Saray Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada saat 13.15’te başlayacak. Son haftaların yükselişte olan iki takımı 1461 Karadenizspor ile Sağlamtaşspor Pazar günü Muratlı Sahası’nda saat 13.00’de karşı karşıya gelecek. 1461 Karadenizspor ligde 21 puanla dördüncü sırada yer alırken, Sağlamtaşspor ise 17 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Ligde oynadığı 11 karşılaşmayı da kaybederek ligin dibinde yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor evinde 17 puanla yedinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan 7 puanlı Ergenegücü Ulaşspor ise evinde ligde orta sıralarda mücadele eden Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma da saat 13.15’te başlayacak. Ligde 19 puanla beşinci sırada bulunan Çorlu Kültürspor ise ilk devrenin son karşılaşmasında deplasmanda yedi puanla 12’inci sırada bulunan Şarköyspor’a konuk olacak. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma da 13.00’de başlayacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10