Kan kaybediyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin ilk devresinin son karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor  Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'a konuk oldu.

17.12.2017 18:38:00 0
Kan kaybediyoruz

Rakibi karşısında ilk devreyi önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devre rakibinin gollerine engel olamayarak karşılaşmadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı.  Üst üste üçüncü maçını da kaybeden 1911 Çerkezköyspor şampiyonluk yolunda kan kaybederken, ligin ilk devresini de moralsiz kapatmış oldu.

 

İLYAS İLE ÖNE GEÇTİ

 

Alemdağ Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Kadir Özgöde yönetirken, yardımcılıklarını ise Arzu Görgün, Eray Karmil ve Safa Bozdağ yaptı. Karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, Burak, Salih, İsmail, Mert, Hüseyin, Etogo, Mesut, Ünal, İlyas ve Ali Rıza kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın İlk onbeş dakikasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor defans arkasına atılan uzun toplarla etkili olmaya çalıştı.1911 Çerkezköyspor bu dakikalarda rakibine karşı etkisiz kaldı. Top rakipteyken yapılan hızlı presler nedeniyle Çerkezköyspor çok sayıda faul kullandı. Maçın 20 dakikasında rakibiyle girdiği pozisyonda acılar içinde yerde kalan Çerkezköyspor’lu oyuncu herkesi korkuttu. Maçın 21 dakikasında Etogo yine kendi beceriyle topu rakipten alarak sol kanattan etkili geldi. Etogo’nun pası sonrası açılan ortayla ceza sahası içinde İlyas topu filelerle buluşturdu.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Önde olmanın avantajını iyi kullanan Çerkezköyspor bu dakikalarda önde pres yaparak rakibine zor anlar yaşattı. Dakika 30’da beklenmeyen bir şekilde 1911 Çerkezköyspor topu ağlarında gördü ancak göl öncesinde hakem rakibin ceza sahası içinde faul yaptığını belirledi. Bu dakikalarda kalemize etkili gelen rakip takım 32. dakikada topu ağlarla buluşturdu. Ancak bu seferde yan hakem bayrağını ofsayt için kaldırdı. Dakika 34’TE Ali Rıza’nın uzaktan güzel şutunda kaleci son anda topu kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataktan başka gol çıkmadı ve ilk devre temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İKİ TAKIMDA AÇIK OYNADI

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ev sahibi ekip Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ikinci devre sağlı sollu ataklarla temsilcimiz kalesinde gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşılaşmanın 53’üncü dakikasında kaydettiği golle skoru eşitledi. Skorun eşitlenmesiyle birlikte heyecanda arttı. Her iki takımda galibiyet golü için ataklar geliştirse de her iki takımın kalecileri kalesinde devleşti. Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Etoga’nın vuruşu kalecide kaldı. 76’ıncı dakikada ise Ali Rıza’nın yerine Furkan Şerifoğlu oyuna dahil oldu.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Temsilcimize göre daha atak bir futbol ortaya koyan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor kaleci Sedat’a zor anlar yaşattı. 78’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor yakaladığı önemli fırsatı değerlendiremedi. Taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip temsilcimiz kalesine yüklendi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşılaşmanın 85’inci dakikasında ceza sahası dışından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Maçta öne geçmesine rağmen üst üste gelen iki golle mağlup duruma düşen 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda oyun disiplinden koptu. Uzatmalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Üst üste üçüncü maçını da kaybeden 1911 Çerkezköyspor şampiyonluk yolunda kan kaybederken, ligin ilk devresini de moralsiz kapatmış oldu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10