"Odayı oda içinde değil, esnaf içinde yöneteceğiz"

Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası seçimlerine hazırlanan başkan adaylarından Necati Aksu önceki gün basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 17.12.2017 18:41:00 0

Seçimlere iddialı hazırlandıklarını kaydeden Aksu “ Odayı oda içinde değil, esnaf içinde yöneteceğiz” dedi.  

 

“ŞEFFAF BİR ODA OLACAĞIZ”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Şubat ayında yapılacak olan seçimlerine aday olduğunu açıklayan Necati Aksu “ 1985 yılından bu yana esnaflık yapıyoruz. İki yıldır yaptığımız çalışmalar neticesinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık adaylığını açıklama gereğinde bulundum. Bizim amacımız teknoloji çağının getirmiş olduğu ideolojik sistemleri kullanarak esnafımıza daha kısa sürede çözümler üretip, tüm teknik alt yapıyı oluşturup konusunda uzmanlarla seminerler düzenlemektir. Ayrıca her alanda bilgilendirme eğitimleri vereceğiz. Yıl içinde iki kez odamızın yaptığı çalışmalarımızı esnaflarımızla paylaşacağız. Kapaklı’dan başlayıp Veliköy’de son bulan yetki alanımızda hiçbir esnafımızı ayırt etmeksizin eşit konularda odamızın bize vermiş olduğu yetkiler doğrultusunda hizmetlerimizi son güne kadar götüreceğiz. Ben ve yönetimim şeffaf bir yönetim anlayışı içersinde olacaktır. Odayı oda içinde değil, esnaf içinde yöneteceğiz. Seçim çalışmalarımızı ise demokratik bir şekilde sürdürüyoruz. Sonuçta kazanan Çerkezköy ve Kapaklı esnafımız olacaktır. Bu süreçte diğer adaylara da başarılar diliyorum” dedi.

 

“ÜYELERİMİZİN YÜZDE 80’İNE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

 

Aksu “ Seçim tarihi ile ilgili net bir bilgi yok ama seçimlerin Şubat ayı gibi yapılması düşünülüyor. Çerkezköy ve Kapaklı’da 3 bin 500’e yakın bir üye var. Tekirdağ’ın en kalabalık üyesi olan odaya sahibiz. Amacımız esnaf arasında güç birliği oluşturmaktır. Kapaklı’da ve Çerkezköy’de bizim belirlediğimiz bir hedef var. Şuan itibariyle esnafımızın yüzde 50’sine ulaştık. Hedefimiz esnafımızın yüzde 80’ine ulaşmaktır. Benim ulaşamadığım üyelere ise ekibimizde ki arkadaşlarımız ulaşıyorlar. Genç ve dinamik bir ekibimiz var” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10