Muhtarlardan HABER'e ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte Çerkezköy'de hizmet veren mahalle muhtarları yeni tesisine taşınan Çerkezköy Haber Gazet

Çerkezköy 17.12.2017 18:42:00 0
Muhtarlardan HABER

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Tahsin Akgün ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli ve Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşerek yeni tesisin hayırlı olmasını temenni etti.  Gazetecilerin halkın gözü, kulağı, sesi olduğunu belirten mahalle muhtarları, Çerkezköy Haber Gazetesi ailesine bundan sonraki meslek hayatından da başarılar diledi.

 

18 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUZ

 

Çerkezköy’deki nüfusa bakınca muhtarların ciddi bir iş hacminin olduğunu söyleyen Şaban Kardeş, “Mahalleler düzgün olursa Çerkezköy düzgün olur” dedi. 18 yıldır bu işi yaptıklarını ve hem ülkenin, hem bölgenin hem de Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Kardeş, “Kamusal hizmet yapmanın bilinciyle bunu yapıyoruz. Bundan sonra da aynı bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10