Hesap kavgasında 1 ölü 5 yaralı

Ergene'de bir restoranda işyeri sahipleri ile müşteriler arasında hesap konusunda çıkan kavgada, 1 kişi öldürülürken, 5 kişi yaralandı.

Ergene 17.12.2017 18:57:00 0
Hesap kavgasında 1 ölü 5 yaralı

HESABA İTİRAZ EDİLİNCE TARTIŞMA ÇIKTI

 

Olay, dün gece Ergene’ye bağlı Sağlık Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. İlçede oturan Veysel Kaya; arkadaşları Mahsun K., Abdül K., Gökhan A. ile birlikte eğlenmek için Tezcan S.'nin işlettiği restorana gitti. Burada gece geç saatlere kadar oturup eğlenen grup, ardından hesabı istedi. Kaya ve arkadaşları, gelen hesaba itiraz edince, işyeri çalışanları ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Sokağa taşan ve tabanca ile bıçakların kullanıldığı kavgada, işyeri sahibi Tezcan S. ve çalışanı Remzi S. ile Mahsun K., Abdül K., Gökhan A. ve Veysel Kaya yaralandı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Veysel Kaya kurtarılamadı. Diğer yaralılardan Gökhan A.'nın da durumunun kritik olduğu bildirildi. Polis restoranda ve sokakta yaptığı incelemede, 5 bıçak ile çok sayıda boş mermi kovanı ele geçirdi. Seken kurşunlar nedeniyle sokaktaki araçların hasar gördüğü belirlendi. Olay nedeniyle soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10