Geleceğin Kasparov'ları kıyasıya yarıştı

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından hafta sonunda Türkiye geneli satranç turnuvası düzenlendi.

Çerkezköy 18.12.2017 23:16:00 0
Geleceğin Kasparov

DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ

 

Küçükler ve Yıldızlar olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenen turnuvada 100 sporcu mücadele ederken, turnuva sonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Turnuvada Küçük Kızlar kategorisinde Ece Naz Sönmez birinci, Feyza Cesur ikinci, Belinay Yılmaz üçüncü oldu. Küçükler Genel kategorisinde birinci Ömer Bartu Yaşın, ikinci Eyüp Ozan Ersoy ve üçüncü ise Yağız Efe Deniz oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde ise Tuana Çiçekçi birinci,

 

Ezel Özgör ikinci ve Gülsena Duran üçüncü oldu. Öte yandan Yıldızlar Genel kategorisinde Tuna Adatepe birinci, Kaan Ceylan ikinci ve efe Balbay üçüncü oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ödül töreninde konuşma gerçekleştiren Özel Çerkezköy Uğur Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal “Böylesi güzel bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, başta Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi ve başhakem Remzi Yakut’a ,değerli hakemlerimiz Ceylan Aslan, Ercan Ekinci, Selçuk Ertaş ve Rojhat Kayhan’a Çerkezköy Uğur Okulları Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Turnuvada mücadele eden tüm sporcularımızı ve dereceye giren şampiyonlarımızı tebrik ederim. İki gün boyunca çocuklarının yanında olan ve onları yalnız bırakmayan anne ve babalara da ayrıca teşekkür ediyorum. Keyifli bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan Uğur Okulları olarak memnuniyet duyduğumuzu belirtiyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10