Çerkezgücü sezonu mağlubiyet ile kapattı

Tekirdağ 1 Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezgücüspor hafta sonunda deplasmanda sezonun son karşılaşmasına çıktı.

18.12.2017 23:20:00 0
Çerkezgücü sezonu mağlubiyet ile kapattı

Rakibi Büyükyoncalıspor karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çerkezgücüspor karşılaşmadan da 3-0 mağlup ayrıldı.

 

Saray Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Büyükyoncalıspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede iyi bir oyun ortaya koyan Büyükyoncalıspor ilerleyen bölümlere doğru Tolga’nın golü ile karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında Emre’nin şık golüyle farkı ikiye çıkardı. Üst üste gelen gollerle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz Çerkezgücüspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor 36’ıncı dakikada Gökhan ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı.

 

SEZONU ÜÇÜNCÜ TAMAMLADI

 

Karşılaşmanın ilk devresinde kalesinde gördüğü üç gole rağmen Çerkezgücüspor ikinci devre farkı indirmek için yüklendi. İlerleyen bölümlere doğru bulduğu golle ümitlenen Çerkezgücüspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet çıkartan Büyükyoncalıspor sezonu 27 puanla ikinci sırada tamamlarken, Çerkezgücüspor ise 23 puanla sezonu üçüncü tamamladı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10