17. yılı çalışanları ve aileleri ile kutladılar

2000 yılında dört kişi ile başladıkları pastanecilik sektöründe kısa sürede marka haline gelerek Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu'da şube açanPera Villa Pastaneleri, 17.yılını çalışa

Tekirdağ 19.12.2017 22:25:00 0
17. yılı çalışanları ve aileleri ile kutladılar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşında yoğun bir şekilde çalışacak olan Pera Villa Pastaneleri’nin tüm çalışanları hem yeni yılı hem de işletmenin kuruluşunun 17. yılını önceki akşam saat 21:00’de Çerkezköy Adliyesi yanında bulunan DüzevlerRestoran’takutladı.

 

‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ NE HER DAİM KAR MARJININ ÜSTÜNDE TUTUYORUZ’’

 

Kutlama programında konuşan PeraVilla Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, 4 kişi ile çıktıkları bu hizmet sektöründe, çok değerli bir ismi yolun başında kaybetmiş olmanın derin hüznüyle ve onun açtığı ufukla başladıklarını belirterek “Hizmet sektöründe bugün gelinen noktada yüzden fazla çalışanıyla Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu’ya ve buradaki müşterilerimize günlük taze gıda üretmenin sorumluluğu ve müşteri memnuniyetini her zaman kar marjının üstünde tutan ve bunuda tüm çalışanlarına anlatabilen bir mantaliteyle hizmet üretiyoruz. Ürettiğimiz hizmetten aldığımız şevkle yeni hizmetler üretebilmek, yeni yıldahizmetlerimizi Çerkezköy halkı ile buluşturabilmek için şu anda 20 saat çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda çalışma saatini 24 saat esasına göre düzenleyeceğiz” dedi.

 

KURUCULARINI UNUTMADILAR

 

Yenen yemeğin ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Şahin Aktürk ve Perapastanelerin’nin kurucusu FerzanderAktür’ün eşi Nesliye Aktürk, 2006 yılında 42 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Pera Pastaneleri’nin kurucularından MerhumFerzander Aktürk’ün resminin yer aldığı pastayı kesti.  Gece boyunca çalışanlarıyla yakından ilgilenen Şahin Aktürk bir yandan çalışanların ona hazırladığı sürprizlerle gülümserken bir yandan da yaptıkları jestlerle çalışanlarını ödüle boğdu. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10