Yeni  müdürden Kaymakam Yüzer'e ziyaret

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde görevlendirilen Gazi Ortaokulu Müdür Vekili Recep Eray TOK Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'e ziyarette bulundu.

Kapaklı 21.12.2017 21:57:00 0
Yeni  müdürden Kaymakam Yüzer

 ‘’YENİ KURULAN VE EKSİKLERİ OLAN İLÇEYİZ’’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ” Yeni kurulan ve eksikleri olan ilçemiz, yoğun bir nüfusa sahip sürekli göç alan, bir o kadar da genç nüfusu olan bir ilçe. Gençlerimize sahip çıkmak ve onlara yönelik tüm sportif faaliyetlerde desteklemek gerekir ki, sportif faaliyetleri gençlerimize bir kalkan görevi olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple gençlerimize spor alanları açmak ve sportif faaliyetlere teşvik öncelikli çalışmamız olacaktır. Bu hususta Müdürümüze büyük görevler düşüyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, ilçemize hayırlı olması temenni ediyorum.” sözlerine yer verdi.

  

RECEP ERAY TOK KİMDİR?

 

1991 yılı Bursa doğumlu Recep Eray Tok, Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu. Kapaklı’da Karaağaç Atatürk Ortaokulu, Çok Programlı Lise ve Anadolu İmam Hatip lisesi okullarında yönetici konumunda çalışmış olup 2009-2013 yılları arasında Cankurtaran ve Yüzme Antrenörlüğü yaptı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10