AK Saraylı Pasta Cafe  4. Şubesini  Çerkezköy'de açtı

Ak Saraylı Pasta Cafe Gazi Osmanpaşa, Sakarya, Sultangazi'den sonra 4. şubesini dün saat 14.30'da Çerkezköy'de hizmete açtı. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi'nde düzenlenen tÃ

Çerkezköy 22.12.2017 20:27:00 0
AK Saraylı Pasta Cafe  4. Şubesini  Çerkezköy

GELİŞEN KENTİMİZE YENİ İŞYERİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

 

Ak Saraylı Cafe açılış töreni öncesinde Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Ardından dualar eşliğinde kurban kesildi. Daha sonra açılış töreninde hazır bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  kısa bir konuşma yaptı. Başkan Akay,“Sanayi kenti ilçemizin devamlı artan nüfusu ile gelişerek büyümeye devam etmesine paralel olarak devamlı değişik işyerlerinin açılması, gelişen kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılaması bakımından önemli yatırımlardır. Bugün açılışını yaptığımız Ak Saraylı Pasta Cafe’nin halkımıza en iyi hizmeti vermesi düşüncesiyle işyeri sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

AÇILIŞ KURDELESİNİ AKAY, BOZDAĞ,KOZUVA  KESTİ

 

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından hayırlı uğurlu ve bol kazançlar temennisiyle açılış kurdelesini Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,ÇTSO meclis üyeleri  Mehmet Danyeli,Göksel Bozdağ ve işletme sahipleri Ramazan Ay ve Ramazan Yucabaş birlikte kesti. Açılış kurdelesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi mehteran takımı gösterilerde bulundu.

 

AK Saraylı Cafe Sahipleri Ramazan Ay ve Ramazan Yucabaş açılış sonrasında gazetemize yaptıkları açıklamada , “AK Saraylı Cafe olarak bugün 4. şubemizi Çerkezköy’de hizmete açmanın mutluluğunu duyuyoruz. Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet vermek için buradayız. Günün her saatinde pasta çeşitleri, baklava çeşitleri, şekerleme çeşitleri olmak üzere Çerkezköy halkımızın hizmetindeyiz. Çerkezköy’e iş kolumuzda bir Farkındalık yaratacağımızı düşünüyoruz. Baklava, pasta çikolata ve şekerleme çeşitlerimiz tamamen hijyenik ortamda kendi üretimimiz olum herkesin damak dadına uygundur. Özel günlerde de siparişler yapılmaktadır. Bu gün açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran başta Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, ÇTSO Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO meclis üyeleri Mehmet Danyeli ve Göksel Bozdağ’a, Çerkezköylü esnaflarımıza,Sivil toplum kuruluşu yöneticilerine ve İstanbul,Kapaklı ve Çorlu’dan gelen dostlarımıza ailelerimize çok teşekkür ediyoruz.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10