İlk devreyi 22 puanla tamamladık

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin ilk devresini 22 puanla üçüncü sırada tamamladı.

24.12.2017 15:04:00 0
İlk devreyi 22 puanla tamamladık

Oynadığı 12 karşılaşmada yedi galibiyet ve bir yenilgi alan temsilcimiz rakiplerine ise dört kez mağlup oldu. Rakip filelere 18 gol atan 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise 12 gol gördü.

 

İLK HAFTAYI ÜÇ PUANLA GEÇTİ

 

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sezonun ilk karşılaşmasında evinde Çorluspor 1947’yi konuk etti. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Anıl Dilaver’in şık golü ile karşılaşmada öne geçmesini bilen temsilcimiz rakibinin gelen golüne engel olamadı. İlk devrenin son dakikalarında bulduğu golle tekrar moral bulan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrenin ilerleyen bölümlerine doğru bir gol daha bulan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 3-1 galip ayrıldı.

 

ÇAN DEPLASMANINDAN ŞEN DÖNDÜ

 

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci hafta Çanakkale deplasmanında Bigaspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında organize ataklar geliştiren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 31.dakikasında ulaştı. Gelişen atakta topla buluşan Ünal şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Karşılaşmanın 38.dakikasında Bigaspor’dan Nizamettin ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Rakibinin on kişi kalmasını iyi değerlendiren temsilcimiz kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre temsilcimiz 1911 Çerkezköy’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ilk devresini 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz ikinci devrede de iyi oyununu sürdürdü. On kişi olmasına rağmen rakip kalede etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip Bigaspor geliştirdiği pozisyonlarda kaleci Sedat’ı geçemedi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda farkı ikiye çıkartmaya çalışan temsilcimiz 60.dakikada bulduğu golle rahatladı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan İlyas şık bir vuruş ile skoru 2-0 yaptı. Bigaspor ikinci golün ardından oyun disiplininden tamamen koptu. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise önde olmanın vermiş olduğu rahatlıkla kalan dakikalarda kontrollü bir futbol oynadı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ÜÇ PUAN ÜÇ GOLLE GELDİ

 

Spor Toto BAL 12.Grup 3.hafta karşılaşmasında temsilcimiz evinde Uzunköprüspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz karşılaşmanın 8’inci dakikasında İlyas’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci golü aradı. 40’ıncı dakikada ilk golün sahibi İlyas ile ikinci golü bulan 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye avantajlı girdi. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrenin sonlarına doğru Anıl Dilaver ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

 

LİDER GİTTİK, LİDER DÖNDÜK

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında takipçisi Sultangazispor’a konuk oldu. Maça etkili başlayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Ev sahibi ekip Sultangazispor ise taraftarının desteği ile gol arasa da bulamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Haftaya lider çıkan 1911 Çerkezköyspor bu beraberlik ile puanını 10 yaparak liderliğini devam ettirirken, Sultangazispor ise sekiz puana yükselip üçüncü sıraya geriledi.

 

GAZİOSMANPAŞASPOR’U TEK GOLLE MAĞLUP ETTİK

 

Liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz beşinci hafta karşılaşmasında evinde Gaziosmanpaşaspor’u konuk etti. Taraftarının müthiş desteği ile maça mutlak üç puan parolası ile başlayan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru kazandığı penaltı atışını Hakan ile değerlendirerek öne geçti. Üstünlüğünü maç boyunca sürdüren 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 1-0 galip ayrılarak beşinci haftada dördüncü galibiyetini almış oldu.

 

İLK MAĞLUBİYET KADIKÖYSPOR’DAN

 

Ligde oynadığı beş karşılaşmada dört galibiyet ve tek beraberlik alan 1911 Çerkezköyspor altıncı hafta karşılaşmasında ligin son sırasında bulunan Yalova Kadıköyspor karşısında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan 1911 Çerkezköyspor ilk dakikalarda kalesinde gol görerek oyun disiplininden koptu. İlerleyen bölümlere doğru dokuz kişi kalan temsilcimiz rakibinin gollerine engel olamayarak karşılaşmadan da 3-0 mağlubiyet ile ayrılıp ligdeki ilk yenilgisini tatmış oldu.

 

LÜLEBURGAZSPOR’U SON DAKİKALARDA GEÇTİ

 

Deplasmanda Yalova Kadıköyspor yenilgisinin ardından 1911 Çerkezköyspor evinde ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Lüleburgazspor’u konuk etti. Rakibi karşısında öne geçen temsilcimiz eski oyuncusu Deniz Sert’in golüne engel olamadı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor son dakikalarda Ünal’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

 

SEKİZİNCİ HAFTAYI BAY GEÇTİ

 

Ligin sekizinci haftasını bay geçen 1911 Çerkezköyspor bir sonraki hafta ise deplasmanda Yeni Çanspor’a konuk oldu. Çanakkale deplasmanında rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlerde kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Rakibi karşısında kontrollü bir oyun sergileyen ve savunmada hata yapmayan 1911 Çerkezköyspor son dakikalarda Ali Rıza’nın şık golüyle karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

 

PUANINI 22 YAPTI

 

Ligin onuncu haftasına lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor evinde Edirnespor’u konuk etti. Taraftarının desteği ile maça iyi başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Edirnespor ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren temsilcimiz arzuladığı golü erken buldu. Sağ kanattan gelişen atakta yaşanan karambolde topu iyi takip eden son haftaların başarılı ismi Ali Rıza Gündüz şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Edirnespor ise ataklar geliştirse de bir türlü beraberlik sayısını bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan taraf Edirnespor oldu. İleride Sagur ve Mariko ile etkili olan Edirnespor, Çerkezköyspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar üretti. İkinci devre tek kale bir futbol ortaya koyan konuk ekip Edirnespor kalan dakikalarda kaleci Sedat’ı geçemedi. Dört dakikalık uzatma devresinde de gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Hafta sonunda rakiplerinin galip gelmesiyle birlikte üçüncü sıraya gerileyen temsilcimiz elde ettiği galibiyet ile puanını 22 yapıp liderliği tekrar eline geçirdi.

 

İKİNCİ MAĞLUBİYET ÇIKSALINSPOR’DAN

 

Edirnespor galibiyetinin ardından bir hafta sonra 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Çıksalınspor’a konuk oldu.  Karşılaşmaya hızlı başlayan Çıksalınspor, ilk dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, vasat bir oyun sergilediği karşılaşmada, Ali Rıza’nın golü ile umutlandı. 30. Dakikada Ali Rıza’nın golü ile farkı bire indiren temsilcimiz, ilk yarı beraberlik için Çıksalın kalesine yüklendi. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un geliştirdiği ataklarda, Çıksalın defansı yerinde müdahalelerle topu uzaklaştırdı. Aradığı golü ilk yarı bulamayan temsilcimiz soyunma odasına 2-1 mağlup olarak girdi. Zaman zaman kalesinde açıklar veren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 54. Dakikada yediği golle 3-1 geriye düştü. Aradaki farkı azaltmaya çalışan temsilcimiz 70. Dakikada Etogo’nun golü ile farkı bire indirdi. Gol sonrası rakip kaleye yüklenen temsilcimiz üst üste geliştirdiği ataklardan yararlanamadı ve karşılaşmadan 3-2’lik skorla yenik ayrıldı.

 

ALTINOVA BELEDİYESPOR’A MAĞLUP OLDUK

 

Çıksalınspor mağlubiyetinin ardından lider Altınova Belediyespor’u evinde konuk eden temsilcimiz bu karşılaşmada da istediğini elde edemedi. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan 1911 Çerkezköyspor konuk ekibin ilk devrenin son dakikalarında kaydettiği gole engel olamadı. İlk devreyi mağlup tamamlayan 1911 Çerkezköyspor yüklendiği dakikalarda ikinci golü kalesinde gördü. 2-0 mağlup duruma düşen 1911 Çerkezköyspor penaltıdan bulduğu golle ümitlendi. On kişi kalan rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor istediği golü bir türlü bulamayarak üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

 

ÜST ÜSTE ÜÇ MAĞLUBİYET

 

Son iki hafta aldığı yenilgilerle liderin beş puan gerisine düşen 1911 Çerkezköyspor ilk devrenin son karşılaşmasında ise Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a konuk oldu.  Maça istekli başlayan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru İlyas’ın mükemmel kafa golüyle ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde üstünlüğünü koruyamayan ve vasat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çekmeköy Belediyespor’un üst üste gelen iki golüne engel olamayarak karşılaşmadan da 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı.

 

YAHYA AYDIN İLE YOLLAR AYRILDI

 

Aldığı üst üste mağlubiyet serisi ile ligde üçüncü sıraya gerileyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin ilk devresini ise 22 puanda tamamladı. Oynadığı 12 karşılaşmada yedi galibiyet ve bir yenilgi alan temsilcimiz rakiplerine ise dört kez mağlup oldu. Rakip filelere 18 gol atan 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise 12 gol gördü. Kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Yahya Aydın ile yollarını ayıran 1911 Çerkezköyspor’un yeni Teknik Direktörü Murat Küçük ile ikinci devre şampiyonluk mücadelesi vermesi bekleniyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10