Yürük: Siyasetin başarılı unsurlarından birisi kadınlarımızdır

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kollarının tanışma, kaynaşma ve dayanışma toplantısı önceki akşam ilçe teşkilatında gerçekleştirildi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiÄ?

Çerkezköy 24.12.2017 15:10:00 0
Yürük: Siyasetin başarılı unsurlarından birisi kadınlarımızdır

“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

 

Toplantıda ilk konuşmayı BBP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Demir gerçekleştirdi. Demir, “Öncelikle bu akşam davetimize icabet ederek  tanışma,kaynaşma ve dayanışma toplantımıza gelen kadın kolları üyelerimize, İl başkanımız Turan Demircan’a,  İlçe Başkanımız Murat Yürük ve ilçe yönetimimize teşekkür ediyorum. BBP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olarak partimizin çıtasını yukarılara çıkarmak için özverili bir çalışma yapacağız ve yapacağımız  birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarımızla başarılı olacağımıza inanıyoruz.”dedi.

 

“SİYASETİN BAŞARILI UNSURLARINDAN BİRİ KADINLARIMIZDIR”

 

 BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük, siyasette başarılı unsurlarının temelini kadınların oluşturduğunu belirterek, “Çerkezköy Büyük Birlik Partisi’nin kadın kolları başkanlığımızın düzenlemiş olduğu, tanışma ve kaynaşma toplantısına hoş geldiniz. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Evimizde kadınlarımız nasıl ki baş tacımız ise siyasette sosyal yaşantımızda da hayatın gerçeklerini kadınlarımız ile birlikte yaşayacağız. Siyasetin ve başarının en temel unsurlarından birisi kadınlarımızdır. Bu yüzden eşlerimizi analarımızı bacılarımızı bu kutlu yolda hep beraber yürümeye davet ediyorum. Bu akşam parti binamızda eşlerimiz ve çocuklarımızla toplandık. Güzel sohbetlerimiz oluyor. Biz Çerkezköy’ümüze  hizmetkar olmaktan önce parti içi birlikteliğimizi kurmamız gerektiğini düşündük. Ondan sonra bölgemize daha iyi hizmet edeceğimizi düşündük. Aile içi huzur olursa bu dışarıdaki insanlara daha iyi hizmet olarak yansıtmamıza neden olur” dedi.

 

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”

 

Yürük “ Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığımız programların 1 günlük olmadığını sonuna kadar gereken ne ise yapmaya hazır olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Bundan bir hafta önce yerel gazetelerde çıkan yaptığımız çalışmalar hakkında Çerkezköy halkının emniyet güçlerimizin kaymakamlığımızın belediyemizin STK el birliği ile yapacağımız ortak tedbir ve çalışmalar geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bu uyuşturucu illetinden uzak tutmak içindir. Her bireyin taşın altına elini sokma vaktidir” ifadelerini kullandı.

 

“TERMİK SANTRAL İSTEMİYORUZ”

 

Çerkezköy ve Kapaklı’da yapılması planlanan termik santral konusuna da değinen Yürük “ Termik santral ile fikrimiz hep aynı hiç değişmedi. İstemiyoruz. Ne Çerkezköy ilçe sınırlarına ne yakınına ne de Trakya’nın başka bir yerine kurulmasına karşıyız. Bizler milli enerjiye karşı olmadığımızı herkesle paylaşıyoruz. Lakin bu kömürlü termik santral ile olmaz. Ağacımıza, su kaynağımıza, hayvanlarımıza kısacası doğamıza insanımıza zarar vereceği için. Kesinlikle istemiyoruz. Çünkü bölgemizde böyle bir santral hayata geçirildiğinde yaşam olduğu gibi bitecek. Termik santralin zararını okuyun ve öğrenin. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Havayı kirletmek kul hakkına girer. Bende onlara diyorum ki  İğneyi ilk önce kendine batır sonra çuvaldızı başkasına  vicdanın bunu kabul ediyorsa “diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10