Kaleli: Odaya hak ettiği ivmeyi kazandıracağız

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Adayı Fatih Kaleli ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş'i tesislerin yeni yerine taşınmas?

Çerkezköy 24.12.2017 15:12:00 0
Kaleli: Odaya hak ettiği ivmeyi kazandıracağız

SEÇİMLER 21 OCAK’TA YAPILACAK

 

Gerçekleştirilen ziyarette seçim sürecinden bahseden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Fatih Kaleli “ Seçimler 21 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Çerkezköy’de 15 yıldır esnaflık yapıyorum ve servis sektörü ile uğraşıyorum. Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte Çerkezköy’ün ulaşım otopark sorunu başta olmak üzere taşımacılıkla ilgili sıkıntıları var, bunlar da dünden gelen sıkıntılar.  Yıllardır çözüm üretilmeden mevcut Çerkezköy yolları kullanılarak herkes kazanmayı hedeflemiş. Oysaki zaman içerisinde Çerkezköy’de artan nüfusla birlikte araç sayısı dikkate alındığında toplu taşımacılığın önemi her geçen gün biraz daha artıyor. Taşımacılıkta birinci derecede söz sahibi olması gereken meslek odalarının maalesef çoğu zaman muhatap bile alınmadan bir takım kararlar alındığını görmekteyiz. Biz ekmeğini buradan kazanan şoför esnafı başta olmak üzere bölgemiz ile ilgili gelişen ve değişen Çerkezköy Kapaklı ve Saray başta olmak üzere bölgemizdeki sanayinin gelişimi ile birlikte sektörümüzün de modernleşerek gelişmesi gerektiğine inanıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

 ‘’DAHA ŞEFFAF, HESAP VERİLEBİLİR, BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE BU GÖREVE TALİBİZ’’

 

Oluşturulan yeni yönetimle Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimine talip olduğunu belirten Kaleli;  Bugüne kadar maalesef basit bir mahalle bakkalı mantığıyla yürütülen odanın en az bin 500 ortak akılla yönetileceğini yönetirken sadece oda başkanının veya yönetim kurulu üyelerinin değil,  Çerkezköy’de yaşayan halkın çıkar ve menfaatlerini sanayicinin fikir ve önerileri ile harmanlayarak modernize edileceği, daha şeffaf, hesap verilebilir, bir yönetim anlayışı ile bu göreve talibiz. Yaklaşık 20 yıldan bu yana bu meslek içerindeyiz. Benimle birlikte görev alan her arkadaşım da en az benim kadar bu sektörde bilgili tecrübeli en az benim kadar Çerkezköy’ü vatan edinmiş memleket sevdalıları, işin erbabı insanlardan oluşmaktadır. Biz seçimlerde kazananın şahıslar değil, fikirler ve Çerkezköy olacağına inanıyoruz. Bu düşünce ile çıktığımız bu yolda kimseyle yarışmadan sadece kendi fikirlerimizle el ele omuz omuza arkadaşlarımızla seçim geçireceğimize inanıyoruz. Ekmeğini direksiyon sallayarak kazanan her esnaf kardeşimizin sorunu kendi sorunummuş gibi biliyor, kendi derdim gibi görüyorum. Çözümünde de 7 gün 24 saat yanlarında olacağım’’ şeklinde konuştu.

 

‘’YÖNETİMLE ÇERKEZKÖY ŞOFÖRLER ODASINA HAK ETTİĞİ İVMEYİ KAZANDIRACAĞIZ’’

 

Beraberinde Hanifi Karataş, Ömer Akbaba, Ömer Taykesen, Ali Tektaş, Murat Kalaycı, Nihat Yıldız, Dursun Aksu, Yasin Durak ile birlikte gazetenizi ziyaret ederek yeni adresinizin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Adayı Kaleli ve beraberindekiler;  ‘’İnşallah yeni yılda biz de yeni yönetimle Çerkezköy şoförler odasına hak ettiği ivmeyi kazandırarak Çerkezköy’ün sorunlarının çözümünde küçükte olsa bir katkımız olsun. Öyle ki belediyenin başlatmış olduğu tek yön uygulamasında bulvara dönüşen yollarda her arkadaşımızın aklına kalbine birer yeşil sarı ve kırmızı lamba takacağız’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10