''İYİ Parti Süleymanpaşa'da da tüm siyasi ezberleri bozacak şekilde geliyor''

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Tekirdağ'a gelerek il ve ilçe başkanlığı binasını açmasının ardından İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe BaşkanÄ

Süleymanpaşa 25.12.2017 20:53:00 0

‘’GÜÇLÜNÜN SİYASETİNİ HALKIMIZA DAYATMAYACAK, HALKIMIZIN ÖNCELİKLERİNİ GÜÇLÜ KILACAĞIZ’’

 

Başkan Babayiğit yaptığı yazılı basın açıklamasında: İYİ Parti ülkemizde olduğu gibi Süleymanpaşa’da da tüm siyasi ezberleri bozacak şekilde geliyor, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ülkemizi bir uçtan bir uca gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor. Bizler de bu yoğun tempoya ayak uydurabilecek arkadaşlarımız ile yola revan olduk. Girmedik ev, sokak, mahalle bırakmayacağız. Güçlünün siyasetini halkımıza dayatmayacak, halkımızın önceliklerini güçlü kılacağız. Ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz, ideolojisi- siyasi düşüncesi, inancı her ne olursa olsun kol kanat gereceğiz. İşte biz bu yüzden siyasetin tam da merkezindeyiz. Bu duygularla Süleymanpaşalı hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum’’ dedi.

 

LİSTELER ŞÖYLE

 

Açıklanan disiplin kurlu listesi şöyle:  Caner Köse, Emel Duğan, Erol Arı, Faruk Demirezen, Fatma Acat, Fehim Karaca, Gürbüz Erkan, Nezihat Sarucan, Tayyip Albayrak. Yönetim kurulu üyeleri ise şöyle: Mahmut Babayiğit, Arif Ateş, Aydın Şahin, Ayhan Örnek, Cengiz Ataklı, Cumhur Şişman, Çağdaş Çınar, Didem Ergene Dırak, Diçer Keçici, Ercan Candan, Ersan Çınar, Gökçehan Dönmez, Gülay Kırgız, Hürmüz Varol Ekinci, Kader Gemici, Kemal Topuzlar, Mehmet Aral, Mert Aydoğmuş, Meryem Bereketli, Murat Yersiz, Mustafa Güney, Necdet Şen, Nurdaoğan Atsız, Olcay Güzel, Özgür Barış Altınay, Rahime Balkan, Saffet Acet, Serkan Çakırlar, Sibel Üsüz, Sultan İşcan, Tamer İnce, Yavuz Sal.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10