40 öğrenci daha çevreci oldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi (SUÇEP) kapsamında öğrencilere yönelik devam ettiği eğitimlerde 40 öğrenci daha çevreci oldu.

Süleymanpaşa 27.12.2017 00:08:00 0
40 öğrenci daha çevreci oldu

ÇERVRESEL SORUNLAR KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ

 

Özel Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim kapsamında devam eden seminerde öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirken hem de ailelerini ve arkadaşlarını çevresel sorunlar konusunda bilinçlendirmeye teşvik edildi.

 

‘’ÇEVREYE DAHA DUYARLI YENİ YOL ARKADAŞLARI EDİNDİK’’

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Birimi Çevre Mühendisi Eda Erdur tarafından verilen eğitim sonrası yapılan açıklamada; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak çevrenin korunması ve iyileştirilmesi, doğal kaynakların en uygun ve verimli şekilde kullanılması, her türlü çevre kirliliğinin önlenmesi ile atıkların yönetimi konularında başta çevre eğitimi olmak üzere bir dizi uygulamalı faaliyet gerçekleştirdik. Projemiz sonunda da daha çevreci, daha duyarlı yol arkadaşlarımız oldu. Projeye katılan tüm çocuklarımıza, onları destekleyen öğretmenlerimiz ve ailelerimize teşekkür ederiz.” denildi.Temel Çevre Bilinci Eğitimi’ne destek veren öğrencilere ve öğretmenlere “Naylon Poşete Hayır” projesi kapsamında file bez torba hediye edilmesiyle eğitim sona erdi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10