Mesut Ağa'nın torun mutluluğu

Çerkezköy Güreşler Ağası ve İşlek Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşlek ilk kez dede oldu.

Çerkezköy 27.12.2017 00:10:00 0
 Mesut Ağa

Ağa Mesut İşlek’in büyük oğlu Burak İşlek’in eşi Senem İşlek önceki akşam İrmet Hospital’de nur topu gibi bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Dede olmanın mutluluğunu ilk kez yaşayan Mesut İşlek torununa Kumsal adını verdiklerini kaydetti.

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

 

Mesut -Tahire İşlek’in oğlu Burak İşlek ve Selçuk-Rabia Öztürk’ün kızları olan Burak İşlek’in eşi Senem İşlek  önceki gün İrmet Hospital’ de  nur topu gibi dünyalar güzeli bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Dede olmanın mutluluğunu ilk kez yaşadığını belirten Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, başarılı bir doğum yaptıran Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Jinekolog Op.Dr. Salih Dural’a, ekibine  ve hastane yönetimine teşekkür etti. Mesut İşlek ve oğlu Burak İşlek telefon ve telgrafla arayarak hayırlı olsun temennisinde bulunan ve tebrik edenlere de ayrıca teşekkür ettiler.

 

BEBEĞE  KUMSAL ADI VERİLDİ”

 

Mesut İşlek torununa ‘Kumsal’ isminin verildiğini ve dede olmanın tarif edilmez bir mutluluğu olduğunu belirterek “ Allah herkesi çocuk sahibi ve torun sahibi yapsın. Özellikle dede olmanın gerçekten başka bir duygu olduğunu torunum olunca şimdi çok daha iyi anladım” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10