Akay: Parkımız bahara yetişecek

Yıldırım Beyazıt mahallesinde bulunan 14 bin 200 metrekarelik yeşil alanda Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan park ve yeşil alan düzenleme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Çerkezköy 27.12.2017 00:13:00 0
Akay: Parkımız bahara yetişecek

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi 721-722-723-724 adalar yanında yeni bir park alanı yapımının devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “  Ekiplerimizin yaklaşık 14 dönümlük alanda yeşil alan düzenlemesi ve park yapım çalışmalarını sürdürüyor.Parkımızda beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları oluşturuldu. Elektrik ve sulama sistemlerinin yapımı ise devam ediyor. Çocuk oyun gruplarının montajına ise başlandı ve spor sahalarının yapımı ise tamamlanmak üzere. Koşu yolları ise tamamlanma aşamasına geldi.  Kısa süre içerisinde bitkilendirme, ağaçlandırma çalışmalarını tamamlayıp, kent mobilyaları ile parkımızı donatarak mahalle sakinlerimizin hizmetine açacağız” açıklamasında bulundu.

 

“BAHAR BAŞINDA TAMAMLANACAK”

 

Çerkezköy’ün en büyük park ve yeşil alanlarından biri olacak alanın içerisinde 3 potalı basketbol sahası, squash sahası, futbol sahası, yeni nesil oyun gruplarının yer aldığı dökme kauçuk kaplama oyun alanları, pergolalar, oturma alanları, bisiklet ve koşu yolları olduğunu kaydeden Akay, kent mobilyalarının konulup, yeşillendirme çalışmasının tamamlanmasının ardından bahar başında çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10