1911'den orta sahaya iki takviye

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden ve ligin ilk devresini 22 puanla üçüncü sırada tamamlayan temsilcimiz ikinci devre hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

28.12.2017 20:22:00 0
1911

Dün kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde 1911 Çerkezköyspor orta saha oyuncuları Mustafa Küçük ve Yunus Demir ile sözleşme imzaladı.

 

“DÖRT OYUNCU İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK”

 

Dün saat 14.00’de kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Uğur Erem, Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem “ Hocamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde transfere hız verdik. İlk devre kadromuzda bulunan Hüseyin Demir, Salih Topyay, Mustafa Kaan Can ve Hakan Sofuoğlu ile yollarımızı ayırdık. Bu arkadaşlarımız resmi olarak kulübümüzden ayrıldılar. Kendilerine bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

“3-4 TRANSFER YAPACAĞIZ”

 

Önümüzdeki süreçte de bir yada iki oyuncu ile yolların ayrılacağını kaydeden Erem “ Bazı arkadaşlarımızın ayrılma nedeni ise kişisel, eğitim, sağlık durumu ve aileleri ile gerekçeleri gösterebiliriz. Bu arkadaşlarımızın yerine oyuncular almaya çalışıyoruz. Bu süreç ince eleyip sık dokuyup transfer gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla yoğurdu üfleyerek yemek zorundayız. Alacağımız yeni sporcuları araştırarak teknik ekibin görüşleri doğrultusunda değerlendiriyoruz.  Bugün itibariyle iki arkadaşımız resmi olarak aramıza katıldı. Önümüzdeki süreçte de 3-4 arkadaşımızı kadromuza katacağız” dedi.

 

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKTIR”

 

Eksik bölgelere doğru transfer için çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Erem” Tercihimiz takımımızın yaşını gençleştirmektir. Genç oyuncular ile yolumuza devam etmek birinci tercihimizdir. Birinci dönem kadro dışı kalan oyuncumuz Anıl Dilaver tekrar aramıza döndü. Anıl bu ligin en iyi santraforlarından birisidir. Performansı ile bize güç katacaktır. Anıl’ın yanı sıra bir santrafor transferi daha yapacağız.  Takımın ikinci devre daha güçlü ve göze hoş gelen futbol oynayacağı düşüncesindeyim” açıklamasında bulundu.

 

“TAM KADRO ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

 

Takıma gelen iki transferi açıklayan Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu “ orta saha oyuncuları Mustafa Kemal Küçük ve Yunus Demir ile anlaştık. Bu oyuncularımız ön libero arayışımızdaki ismi geçen oyunculardı. Kendileri hocamızın raporu doğrultusunda geldi. Transferde görüştüğümüz birkaç oyuncu var. Transferde birden fazla isim gündeme geliyor. İnce eleyip sık dokuyup en doğru kararı bütçemizi aşmayacak şekilde vereceğiz. Yılbaşından önce transferi bitirmeyi hedefliyoruz. Yılbaşından sonra ise tam kadro çalışmalara başlamak istiyoruz. 14 Ocak’ta ilk maçımıza çıkıyoruz. 2 Ocak’ta top başından sonra on günlük idman kalıyor. Bu süreç içinde de tam kadro çalışmak zorundayız” dedi.

 

İMZALARI ATTILAR

 

Konuşmaların ardından genç oyuncular Mustafa Kemal Küçük ve Yunus Demir kendilerini 1911 Çerkezköyspor’lu yapan imzaları attılar. Transferden dolayı mutlu olduklarını kaydeden iki oyuncu da 1911 Çerkezköyspor’u başarıya götürmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söylediler.

 

MUSTAFA KEMAL KÜÇÜK KİMDİR?

 

22 Ağustos 1994 tarihinde Denizli’de doğan orta saha oyuncusu Mustafa Kemal Küçük 2005 yılında Gençlerbirliği alt yapısında futbola başladı. 2010 yılına kadar bu takımda top koşturan Küçük daha sonra ise Bursaspor’a transfer oldu. İki sezon bu takımın başarısı için ter döken oyuncu Fethiyespor, Anagold 24 Erzincanspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da sırasıyla top koşturdu. 2014 yılında tekrar Fethiyespor’a dönen oyuncu Hatayspor, Körfez İskenderunspor, Erzin Belediyespor’da top koşturdu. 23 yaşındaki oyuncu son olarak ise Serhat Ardahanspor’da futbol hayatını sürdürdü. Oyuncu U-21 Liginde 21, Türkiye Kupasında 3, TFF 3.Lig’de 41, TFF 2.Lig’de 8, Bölgesel Amatör Ligde 13 karşılaşmaya çıkarken rakip filelere üç gol atma başarısı gösterdi.

 

BAL’DA 59 KARŞILAŞMAYA ÇIKTI

 

20 Ekim 1995’de Çarşamba’da dünyaya gelen Yunus Demir 2008 yılında Yeşilırmakspor’da futbola başladı. 2009 yılında Çarşambaspor’a transfer olan oyuncu dört sezonluk tecrübenin ardından 2014 yılında Turhalspor’a transfer oldu. Başarılı oyuncu bir yıllık Çarşambaspor tecrübesinin ardından tekrar 2016 yılında Turhalspor’a geri döndü. Oyuncu ligin ilk devresinde ise Bölgesel Amatör Lig takımlarından Dersimspor’un formasını giydi. 22 yaşındaki oyuncu Bölgesel Amatör Ligde 59 karşılaşmaya çıkarken rakip filelere ise üç gol atma başarısı gösterdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10