Başıboş köpekler tehlike saçıyor

Kapaklı Karaağaç Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan, mahallenin en işlek caddelerindeki sokak köpeklerinin vatandaşa yaşattığı sıkıntıları sosyal medya hesabından dile getirerek yetkilile

Kapaklı 28.12.2017 20:37:00 0
Başıboş köpekler tehlike saçıyor

VATANDAŞLARA SALDIRIYOR

 

Sokak köpeklerinin yoğun olduğu mahallelerden Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaşanan sıkıntıyı mahalle muhtarı Çetin Özhan sosyal medya hesabından duyurdu. Mahallenin en işlek caddeleri başta olmak üzere birçok sokakta başıboş köpeklerin gezindiğini ve zaman zaman vatandaşlara saldırarak yaraladığını ifade eden Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan, belediye yetkililerinin de yaşanan sorun ile ilgili olarak hiçbir çözüm üretmediğini dile getirdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZI ISIRIYOR”

 

Özhan“ Mahalle muhtarı olarak Kapaklı Belediyesi yetkililerine sesleniyorum. Başıboş köpekler öğrencilerimize, velilerimize ve işe giden vatandaşlarımıza zor anlar yaşatıyor. Bu başıboş köpekler artık evlere ve işyerlerine kadar giriyorlar. Artık çocuklarımız evlerden çıkamaz hale geldiler. Her gün yüzlerce vatandaşımız telefonla bizlere ulaşıyor. Köpeklerin saldırısına uğrayan çocuklarımız ve vatandaşlarımız var. Bu sorunu defalarca gündeme getirmeme rağmen maalesef çözüm üretilmedi. Bu soruna en kısa zamanda çözüm bulmalarını rica ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10