Trakya Birlik'ten Ünal'a ziyaret

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Birlik Yönetim Kurulu  Başkanvekili Hilmi Kahraman,yönetim üyeleri Ahmet Akgün,Remzi Kobak,Hüseyin Kocabıyık ve Av.Emre Yılmaz  ve Birlik Genel Müdürü Hak

Çerkezköy 29.12.2017 21:23:00 0
Trakya Birlik

 Birlik başkanı Rafet Sezen,yönetim kurulu ve Genel Müdürünü Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal ve Kooperatif Yönetimi ve Kooperatif Müdürü Turgay Çolak kapıda karşıladı.

 

SORUNLARI DİNLEDİLER

 

Ziyarette Trakya Birlik Başkanı Rafet Sezen Kooperatif Başkanı ve yönetiminden sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Birlik Başkanı Sezen 2017 hasat yılının çiftçilerin beklentileri doğrultusunda bir yıl olduğunu ve verilen fiyatlarında çiftçiyi memnun etmesinden mutluluk duyduklarını kaydetti. Sezen, 2018 yılında da çiftçinin bol ürün elde etmesi olduğunu ifade ederek,Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifinin son yılların en büyük rekorunu kırması nedeniyle Başkan Nafis Ünal başta olmak üzere kooperatif yönetimine ve ortaklarına teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal ve kooperatif yönetimi ziyaret için Trakya Birlik Başkanı Rafet Sezen başta olmak üzere beraberindeki Birlik yönetim kurulu üyelerine ve Birlik genel Müdürü Hakan Çelen’e teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10