Ayaz: 2018'de yeni başarılara imza atacağız

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz,kulüp sporcularının 2017 yılındaki başarılarını 2018 yılında arttırarak devam ettirecekleri bir yıl olacağını ve hedeflerinin bu yÄ?

Çerkezköy 1.01.2018 20:54:00 0
Ayaz: 2018

2018 HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz 2018 yılında hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, “Son iki yıl üst üste çok başarılı yıl geçirdik. Bu başarılarımızı daha da arttırmak için hedefimizi büyüttük ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak 2018 yılında çok daha fazla sporcumuzun başarılı olması için çok daha fazla çalışacağız. Biz zaten hedefleri olan ve ayni zamanda ülke sporunun çok daha iyi yerlere gelmesi için mücadele veren kulübüz ve bu konuda da üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. İnşallah 2018 bizim en başarılı yılımız olacak” dedi.

 

EN SON BALKAN ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANDIK

 

Ayaz, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak son dört yıldır başarılarımızı arttırarak  ve katlayarak devam ediyoruz.Bu dört yıl içinde sporcularımız çeşitli kategorilerde bir çok il birincilikleri elde ettiler.Ayrıca Türkiye ve uluslar arası dereceler elde ettiler.Türkiye şampiyonlukları ve  Yıldızlar kategorisinde takım halinde Avrupa 3. Olduk.Ayrıca  Samet ve Alperen Ayaz kategorilerinde Türkiye şampiyonu oldular ve Milli olan sporcularımız oldu. Alperen Ayaz geçtiğimiz Kasım ayında Edirne’de yapılan 19. Taekwondo Balkan şampiyonasında 37 kiloda yani kategorisinde Balkan şampiyonu oldu.2017 yılında bizim için çok başarılı bir yıl oldu. İnşallah bu başarılarımızı 2018’de arttırarak devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu

 

MİLLİ SPORCU SAYIMIZI ARRTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Vural Ayaz şöyle devam etti, “2018 yılındaki turnuva ve şampiyonalarda Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak kategorilerde fazla sporcu ile katılacağız ve elde edeceğimiz başarılı derecelerle de böylelikle ilçemizde Milli Sporcu sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Kulübümüzde Milli forma giyecek yetenekli bir çok sporcumuz  bulunuyor. İnşallah onlarda bu yıl Samet-Alperen Ayaz gibi milli formayı giyecekler.”diye konuştu.

 

BELEDİYE BAŞKANIMIZA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR

 

Ayaz konuşmasını şöyle noktaladı. “İlçemizin genç dinamik ve çok çalışkan belediye Başkanı Vahap Akay ilçemizdeki her branştaki spor dalının çok daha iyi yerlere gelmesi için spora ve sporcuya göreve geldiği günden beri katkı ve destek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Belediye başkanımızın kulüplere ve sporculara verdiği katkı ve destek ilçe sporunu iyi yerlere getirmeye başladığını görüyoruz. Ayni zamanda belediye başkanımızın bu şekildeki destekleri gençleri kötü alışkanlıklardan da korumakta ve onları spora yönlendirmekte olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle belediye Başkanımız Vahap Akay’a  çok teşekkür ediyoruz  ancak  şunu da  bir gerçek spora ve sporcuya verdiği destek için ne kadar teşekkür etsek azdır.”ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10