Aksu'dan Koçak'a destek ziyareti

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Necati Aksu önceki gün Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 2.01.2018 20:18:00 0
Aksu

İŞÇİNİN MENFAALERİ İÇİN MÜCADELE EDEN TÜRK METAL’İN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Necati Aksu Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne yaptığı ziyarette Türk Metal’in yanında olduğunu belirterek,  “Sendikanızın MESS ile sürdürdüğü toplu iş sözleşmesi görüşmelerinizin uyuşmazlıkla sonuçlandığını öğrendim. Türk metal Sendikası olarak siz kendi menfaatleriniz için değil her zaman işçinin menfaatleri için mücadele eden sendikasınız ve sizlerin bu haklı davanızda yanınızdayız. Temennim MESS  kısa zamanda sizlerle masaya oturur anlaşır.”dedi.

 

HAKKIMIZ OLANI ALMAK İSTİYORUZ

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a, “Destek ziyaretiniz için teşekkür ederim. Türk Metal Sendikası olarak emekçi kardeşlerimizin hakkını alana kadar mücadelemizi yılmadan sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz işverenden fazla bir şey istemiyoruz. Hakkımız olan alın terimizi karşılığını istiyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10