''Saray halkımız cezalandırılıyor''

Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanlığı tarafından Saray Devlet Hastanesi'ndeki doktor eksikliğinde dolayı basın açıklaması yapıldı.

Saray 5.01.2018 21:15:00 0

Yapılan basın açıklamasında  1 buçuk yıldır görev yapan dahiliye Uzmanı Ahmet Küçükarda’nın anlaşılamayan bir nedenle Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde görevlendirildiği belirtildi.

 

AKP YÖNETİCİLERİNİN SÖZLERİ HAVADA KALDI

 

Yapılan basın açıklamasında saray halkının doktor sevincinin kısa sürdüğü belirtilerek; Uzman doktor kadrosu şu an sadece çocuk hastalıkları kadın doğum alanında birer uzman doktor ile hizmet vermekte. Geçtiğimiz aylarda saray devlet hastanesinin güçlendirileceğini söyleyen AKP yöneticilerinin sözleri havada kaldı.  Sadece dahiliye alanında bir olan uzman doktor sayısı ikiye yükselmişti. Öğrendiğimize göre ilçemizde 1 buçuk yıldır görev yapan dahiliye uzmanı Ahmet Küçükarda anlaşılamayan bir neden ile saray devlet hastanesindeki görevi sonlandırılıp 5 dahiliye uzmanı olan Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne görevlendirilmiş’’ denildi.  

 

‘’İMZA KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ’’

 

Açıklamanın devamında Dahiliye Uzmanı Ahmet Küçükarda’nın en kısa sürede Saray Devlet Hastanesi’ne geri gönderilmesi talep edilerek;  Saray halkının tam da iki dahiliye uzmanı olmasına sevindiği anda gecesini gündüzüne katarak hem randevulu hem sıra alan hem de yatan hastalara büyük bir özveri ile bakan dahiliye uzmanı Ahmet Küçükarda’nın isteği dışında Çerkezköy Devlet Hastane’sine görevlendirilmesini öncelik ile saray halkımızın ve doktorumuzun cezalandırılması ve mağdur edilmesi olarak görüyoruz.  Saray halkının yakından tanıdığı doktorumuzun en kısa sürede hastanemize ger gönderilmesini talep ediyoruz. Bu talebimizin ne kadar haklı olduğunu en kısa sürede başlatacağımız imza kampanyası katılımı ile ilgililere duyuracağız’’ sözlerine yer verildi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10