Çerkezköy'e Gönül Verenlerden vatandaşlara giysi yardımı

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay  ihtiyaç sahibi  vatandaşlara verilmek üzere yardımsever vatandaşlardan az kullanılmış ve yıkanmış kışlık giysileri Çerk

Çerkezköy 5.01.2018 21:24:00 0
Çerkezköy

İHTİYAÇ SAHİBİ  VATANDAŞLARA GİYSİ YARDIMINDA BULUNDU

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay  geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Okan Sevgi ile görüşerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımında bulunmak istediklerini ifade ederek  bu isteklerinin olumlu karşılanmasından sonra kendi imkanları ve yardımseverlerin katkılarıyla  her yaştaki ihtiyaç sahibi  vatandaşların ihtiyacını karşılayacak giysi topladıklarını ve topladıkları giysileri de dün Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Okan Sevgi’ye teslim ettiklerini söyledi.

 

KENDİ İMKANLARIMIZ VE YARDIMSEVERLERİMİZİN KATKISIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Başkan Murat Akay, “Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak sosyal faaliyetlerimiz kapsamında ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Okul sezonu açıldığında da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bir okulumuzun kalorifer tesisatını yeniledik. Bir okulumuzun da boya badanasını yaptırdık. Bu gibi daha birçok yardımlarda bulunduk. Bu kez de ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da çeşitli kışlık giysi yardımında bulunduk. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını az da olsa karşılamaya gayret ediyoruz.  İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaptığımız giysi yardımında hem dernek yönetimi olarak kendi imkanlarımız ve katkılarımızla hem de duyarlı vatandaşlarımızın alıp da hiç kullanmadıkları ve bazılarının ise az kullanılmış fakat yıkanıp ütülenerek tarafımıza teslim edilen yaklaşık 100 adet giysi topladık ve bunları dün Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği’ne teslim ettik. Dernek Başkanı Okan sevgi ve dernek yönetimi bunları mahalledeki ihtiyaç sahiplerine verecekler. Başkan Sevgi bu yöndeki yardımlarımız için vatandaşlarımız adına bizlere teşekkür etti” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10