Akay'dan başarılı sporculara altın

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarılı olan sporcuları düzenlenen programda altın ile ödüllendirdi.

Çerkezköy 5.01.2018 21:25:00 0
Akay

“BAŞARILAR İLE GURURLANIYORUZ”

 

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay”  Çerkezköy Belediyesi olarak gençlerimizin spora olan ilgilerini artırmayı ve bu sayede çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlıyoruz. Kentimizde yaptığımız spor tesislerinin yanı sıra parklarımıza da spor alanları kazandırdık. Biz kentimizdeki spor alanlarının sayısını artırmaya ve başarılı olan sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda sporcularımızın ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettikleri başarılar bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

 

ALTIN VERİLDİ

 

Başkan Vahap Akay daha sonra ulusal ve uluslararası şampiyonalarda çeşitli kategorilerde dereceye giren sporcuları ödüllendirdi. 10-12 Kasım 2017 tarihlerinde Edirne’de düzenlenen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler kategorisinde Balkan Şampiyonu olan Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Alperen Ayaz’ı üç tam altın ile ödüllendirdi.  Taekwondo dalında 2017 Avrupa üçüncülüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı 2017 Okullar Arası Taekwondo Şampiyonu olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Senanur Kepenek 4 adet tam altın ile ödüllendirilirken; 37 kiloda Türkiye 2’ncisi ve Kick Boks dalında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Erkekler Türkiye 3.’sü olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Canpolat Demirdöven 2 adet tam altın ile ödüllendirildi. Kick Boks dalında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Bayanlar Türkiye üçüncüsü olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Arzu Güzel de bir adet tam altın ile ödüllendirildi. 9-12 Kasım 2017 tarihlerinde Çerkezköy Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda +84 kiloda Kumite dalında şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularından Alperen Doğan 3 adet tam altın ile ödüllendirilirken, aynı şampiyonada 75 kilo Kumite dalında Türkiye üçüncüsü olan Hakkı Özbay 2 adet tam altın; 35-40 yaş kata dalında Türkiye 2’ncisi olan Murat Kıroğlu 2 adet tam altın; Büyük erkekler Kata dalında Türkiye üçüncüsü olan Sabri Kıroğlu da 2 adet tam altın ile ödüllendirildi. 11-14 Ağustos 2017 tarihlerinde Antalya’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Alperen Ayaz 2 adet tam altın; Türkiye birincisi olan Zeynep Hasret Yılmaz iki tam altın; Türkiye ikincisi olan Sudenaz Kaya 1 tam altın; Türkiye 3.’sü olan Sıla Ece Erol 1 tam altın; Türkiye 9.’su olan Mecitcan Doğan da 1 yarım altın ile ödüllendirildi. Ziyaret sonunda başarılı sporcularla ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akay, sporcuların başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10