Zümbül de adaylığını açıkladı

Çerkezköy'de 17 yıldır otomotiv sektöründe hizmet veren Erkan Zümbül, düzenlediği basın toplantısında gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine başkan aday

Çerkezköy 7.01.2018 21:38:00 0
Zümbül de adaylığını açıkladı

 “17 YILDIR OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE HİZMET VERİYORUM”

 

H.K Hookah Lounge’de düzenlenen kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül “ Odaya kayıtlı olan tüm esnaflarımızın yeni yılını kutlar ve bol kazançlar dilerim. Esnaf ve sanatkarların toplumun iş hayatında can veren damarlar olduğunu belirterek gelen teklifler üzerine Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasına resmen aday olduğumu açıklıyorum. Esnafımıza hizmet etmek için gönüllü olarak çalışmaktayım. Çerkezköy’de 17 yıldır otomotiv sektöründe hizmet vermekteyim” diye konuştu.

 

“SİZLERİN HİZMETİNE TALİP OLUYORUM”

 

Esnaf ve Sanatkarlar odasının düzenli kurallarına uyan bir üye olduğunu kaydeden Zümbül “ Ahilik kültürüne göre çıraklıktan ustalığa kadar yetişmiş usta öğreticilik bölgesine sahip biriyim. Bu kurallar içinde çırak ve kalfa mesleki eğitim okullarında meslek sahibi olmalarına vesile olmaktayım. Sanatkarsız bir milletin kalkınmasının mümkün olmadığı bir gerçektir. Ne kadar esnaf ve sanatkar varsa hepsine iş bulabilmek için mevcut işlerinin daha iyi olabilmesi için gerekli çalışmaları süratle yerine getirebilmek için sizlerin hizmetine talip oluyorum. Esnaf ve Sanatkarların temsilinde haklarının korunmasında, geliştirilmesinde çalışmalar yapılmasının yanında üyelerimizin sorunlarını kendi sorunlarımızdan üstün tutarak günün her saati hizmet etmeyi görev kabul edeceğim. Tekirdağ’ın en büyük odası olarak yakın zamanda yapılacak olan başkan adayı seçimine tüm esnaflarımızın katılımlarını ve oy kullanmalarını istiyorum. Diğer adaylara da başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10