Mustafa As'tan Başkanlara ziyaret

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı z

Çerkezköy 10.01.2018 20:27:00 0
Mustafa As

İLK DURAK BAŞKAN AKAY OLDU

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu’nda Başkanlığa tekrar Aday olan Mustafa As, yönetim Kuruluna aday olan arkadaşları ile birlikte ilk önce Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. .Ziyarette Başkan As 21 ocak pazar günü yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu’na Başkan Akay’ı davet etti.

 

‘’ŞOFÖR ESNAFI İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM’’

 

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden  Başkan Akay, “Çerkezköy şoför esnafı için hayırlısı ne ise o olsun” diyerek 21 Ocak Pazar günü yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu’nun Çerkezköy ve şoför esnafı için hayırlı olmasını diledi.

 

BAŞKAN MANDALI’YI DA ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek 21 Ocak Pazar günü yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu’na davet etti.

 

GENEL KURULUMUZA BEKLİYORUZ

 

Başkan Mustafa As, “Bugün sizleri ziyaret amacımız 21 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz olağan genel kurul toplantımıza davetimiz içindir. Bugüne kadar her zaman şoför esnafının yanında olmanızdan ve bizlere destek vermenizden dolayı da şahsım yönetim kurulu arkadaşlarım ve üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Yeni dönemde oda üyelerimiz için çok daha farklı ve farkındalık yaratacak hizmetler yapmak için ekibinle birlikte göreve talip olduk. Benden başka daha iki aday arkadaşımız var seçime üç aday olarak gireceğiz. Kazanan kim olursa olsun kazanan odamız olacak.”dedi ve projelerinden söz etti.

 

DESTEĞİM SÜRECEK

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’da' ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ,”Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları yakından izledim. Başarılı çalışmalar yaptığınıza inanıyorum.  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Çerkezköy ve Kapaklı şoför esnafını temsil eden bölgenin önemli bir odasıdır. Yapacağınız genel kurulunun Çerkezköy ve Kapaklı  şoför esnafı için hayırlı olması dileklerimle sizlere de başarılar diliyorum” dedi

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10