Vali Ceylan basın mensuplarını ağırladı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını öğle yemeğinde ağırladı. Yemekte konuşma yapan Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kut

Tekirdağ 10.01.2018 20:28:00 0
Vali Ceylan basın mensuplarını ağırladı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Tekirdağ ilçelerinde görev yapan gazetecilere Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde öğle yemeği düzenledi.

 

KİMLER KATILDI?

 

Düzenlenen yemeğe Vali Yardımcıları Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Lütfullah Gürsoy, Tayyar Şaşmaz, Suat Yıldız ile Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt,İl Jandarma Komutanı Alb. Şahin Karakaş ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve basın mensupları katıldı.  

 

‘’BİRLİKTE ÇALIŞMANIN UYUMU VE ENERJİSİ İLE TEKİRDAĞ’A HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Yemekte açılış konuşması yapan Vali Ceylan; Gazetecilerle birlikte güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Valilik, basın müdürlüğümüz ve diğer kurumlarla birlikte gazetecilerin doğru haber almalarına katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Bizim için önemli olan görev yaptığımız ildeki hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılmasını sağlamak, sorunlar varsa müdahale ederek çözüm getirmek. Bizim için önemli olan bilgiyi doğru olarak ulaştırabilmek. Sizler de kişilik haklarına müdahale edilmeden doğru haberleri hızlı bir şekilde sunmak için çalışıyorsunuz. Birlikte çalışmanın uyumu ve enerjisi ile Tekirdağ’a hizmet etmeye devam edeceğiz. 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü’nüzü tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

 

2017 DEĞERLENDİRİLMESİ İLELEYEN GÜNLERDE YAPILCAK

 

Vali Ceylan ayrıca 2017 yılının değerlendirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek; ‘’Değerli basın mensubu arkadaşlarımızı bir gün sabah kahvaltısında ağırlayarak 2017 yılı değerlendirme toplantısı yapacağız. Tekrar gününüzü kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin’’ dedi. Yemeğin yenilmesinin ardından fotoğraf çekimi yapılması ile öğle yemeği son buldu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10