Sebze meyve fiyatları artmaya devam ediyor

Havaların soğumasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarındaki devamlı yükselişten vatandaş yakınıyor. Özellikle pazarlarda sebze satıcılığı yapan esnaf fiyatların yüksek olması nedeniyle satış

Çerkezköy 11.01.2018 20:44:00 0
Sebze meyve fiyatları artmaya devam ediyor

FİYAT YÜKSELİŞİNDEN SATIÇIDA VATANDAŞTA DERTLİ

 

Çerkezköy  pazar esnafı ve vatandaşlar, artan sebze, meyve fiyatlarından şikayetçi olduklarını belirttiler. Pazardaki yüksek fiyatları gören vatandaşlar, fiyatlar karşısında şaşkınlık yaşadıklarını bazı meyve ve sebzelerden bir iki kalem yarım kilo alarak evlerine döndüklerini dile getirdiler. Pazar esnafı da her yıl kış aylarında sebze ve meyvede büyük artışlar yaşanmasından kendilerinin de bu fiyatlardan yakındıklarını ifade ettiler.  
 

 

KIŞ AYLARINDA FİYATLAR YÜKSELİYOR

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi; özellikle kış aylarında tezgahlarda sera ürünleri yerini alıyor ve çoğu zamanda kış nedeniyle don tehlikesi yaşayan üreticiler az ürün elde etmesiyle fiyatlarda otomatikman yükseliyor. Tabi ki bu fiyat yükselişleri esnafımızı ve vatandaşlarımızı etkiliyor. Üretim çoğaldıkça, fiyatlar düşüyor. Ancak Kış aylarında genellikle meyve ve sebze fiyatları normal aylara göre yüksek oluyor’’ dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10