''Bir Fikrim Var'' Proje Yarışması Başlıyor

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından, Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve özel okullarda mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarÄ?

Süleymanpaşa 12.01.2018 21:47:00 0

Toplantıda yarışmada ilk beşe giren proje sahiplerine proje geliştirme desteği olarak para ödülü, akıllı telefon ve başarı belgesi verileceği kaydedildi

 

KİMLER KATILDI?

 

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan Tanıtım toplantısına, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Muratlı Kaymakamı Dr.İsmail Altan Demirayak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe milli eğitim müdürleri, OSB müdürleri ile mesleki ve teknik Anadolu liselerinin müdürleri katıldı.

 

‘’ÖĞRENCİLERİMİZİN FİKİRLERİNİN GELİŞMESİNİ SAĞLAYACAK’’

 

Toplantıda konuşma yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ise ‘’Okul müdürlerimiz ile sanayi temsilcilerimiz birlikte hareket ederek öğrencilerimizi bu projelere yönlendirip onların fikirlerinin gelişmesini sağlayacaklar. Bu sayede öğrenciler öğrendiklerini sektörle nasıl buluşturabileceğini deneyimlemiş olacaklar’’ diyerek projenin istihdama olan katkısına değindi.

 

‘’İNANIYORUM Kİ YARIŞMADAN SES GETİRECEK ÖRNEK PROJELER ÇIKACAK’’

 

Genel Sekreter Mahmut Şahin; ‘’’Bir Fikrim Var’ proje yarışmasına katılan öğrenciler hem proje geliştirme konusunda bilgi ve tecrübelerini artıracaklar hem de mezun olduklarında edindikleri tecrübe ile daha kolay iş bulabilecekler. Yarışma sonunda hazırlanan projeler değerlendirme komisyonu tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren projeler ödüllendirilecek. Bu ödüller de gençlerimizin motivasyonunu artıracak. İnanıyorum ki yarışmadan ses getirecek örnek projeler çıkacak. Bu anlamda Ajans olarak bizler de elimizden gelen maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde yapılacak olan yarışmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10