Liderden farklı galibiyet 7-0

Tekirdağ Süper Amatör Lig de lider Kapaklıspor 15.hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Gençlerbirliğispor'u konuk etti.

15.01.2018 19:58:00 0
Liderden farklı galibiyet 7-0

Zayıf rakibi karşısında ikinci devre etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan da 7-0 galip ayrıldı.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü saat 13:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Serhat S., Serdar, Gurur, Aygün, Sacko, Emre, Tolga, Tezcan, Şaban, Berkay, Nail kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise Arif, Okan, Hakan, Burak, Enes, Berkan, Engin, Mehmet, Enbiya, Burak ve Kağan kadrosu ile çıktı.

 

BERKAY İLE ÖNE GEÇTİ

 

Taraftarının desteği ile maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan Kapaklıspor’da sağ kanattan gelişen atakta Şaban’ın vuruşu üst direkten döndü. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor arzuladığı golü ise karşılaşmanın 7’inci dakikasında buldu. Gelişen organize atakta topla buluşan Berkay düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Çorlu Gençlerbirlispor ise beraberlik golünü aramaya çalıştı. Kapaklıspor savunması hata yapmazken ikinci gol için yüklenen ev sahibi ekip Şaban ve Tezcan ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk devre attığı golün avantajı ile başlayan Kapaklıspor ikinci gol için rakip kaleyi abluka altına aldı. 61’inci dakikada sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Tezcan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0 yaptı. Konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor gelen ikinci golün ardından oyun disiplininden tamamen koptu. Sık sık hata yapan rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor Mustafa Akyıldız’ın sert vuruşu ile skoru 3-0 yaparken, 78’inci dakikada sahneye çıkan Berkay kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü kaydetmesini bildi.

 

PUANINI 35 YAPTI

 

Çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor taraftarının desteği ile birlikte de goller bulmaya devam etti. 82’inci dakikada sahneye çıkan Sacko Kapaklıspor’un beşinci golünü kaydederken, iki dakika sonra gelişen atakta mükemmel bir gol kaydeden Berkay kendisinin üçüncü takımının da altıncı golünü attı. Karşılaşmanın skorunu ise Tezcan söyledi. 88’inci dakikada gelişen atakta şık bir vuruş gerçekleştiren Tezcan takımının yedinci golünü kaydetti. Karşılaşmadan 7-0 galip ayrılan Kapaklıspor puanını 35 yaparken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 15 hafta sonunda puanla tanışamadı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10