Başkan Albayrak Çorlu'ya çıkarma yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe programları kapsamında Çorlu' da proje ve çalışmaları inceleyerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çorlu 15.01.2018 19:59:00 0
Başkan Albayrak Çorlu

İLK OLARAK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk olarak Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Meclis Üyesi İbrahim Halil Yerlioğlu ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları dinledi ve Çorlu’daki çalışmalar ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Daha sonra Sarıkurt ve Yerlioğlu ile birlikte Çorlu ilçesinde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Kadir Albayrak, yapımı tamamlanan Çorlu - Önerler yolunda da incelemelerde bulundu. 

 

‘’TEK GAYEMİZ YAŞANABİLİR BİR TEKİRDAĞ’IN OLMASI’’

 

İncelemelerin ve ziyaretlerin ardından Başkan Albayrak Çorlu Hizmet Binası'nda Çorlu Gıda Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Adıgüzeloğlu ile Çorlu Sebze ve Meyve Hali Esnafları Şeref Atmaca ve Erkan Çarıkçı ile bir araya geldi.  Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu Gıda Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Adıgüzeloğlu ile Çorlu Sebze ve Meyve Hali Esnafları Şeref Atmaca ve Erkan Çarıkçı, Başkan Kadir Albayrak'a Çorlu ve Tekirdağ genelinde Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Kadir Albayrak da tek gayelerinin daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ olduğunu, bunun için de kent genelinde aralıksız bir şekilde çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. 

 

KAYMAKAM KILIÇ’I DA ZİYARET ETTİ

 

Başkan Albayrak daha sonra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti. İlçe programları kapsamında Kılıç'ı ziyaret eden Başkan Albayrak,  Çorlu'da tamamlanan, devam eden ve planlanan hizmet ve yatırımları değerlendirdi. Kaymakam Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Çorlu ve kent genelinde yürüttüğü hizmet ve projelerden dolayı Başkan Albayrak'a ve tüm Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti. Başkan Albayrak da Tekirdağ için aralıksız bir şekilde çalışmayı sürdüreceklerini belirterek Kaymakam Kılıç'ın misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kaymakam Kılıç’ı ziyaretin ardından Başkan Albayrak Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve ilçe Örgütünü ziyaret etti.
 

2018 yılı yatırım ve bütçe toplantısı YAPILDI

 

Başkan Albayrak son olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi 2018 yılı yatırım ve bütçe toplantısına katıldı.  Çorlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri katıldı. Düzenlenen toplantıda, Çorlu ilçesinde tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler değerlendirildi ve yol yapım çalışmaları, ilçeye kazandırılacak park alanları ile ilgili bilgiler verildi.

 

‘’11 İLÇEDE DE HİZMET VE YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ’’

 

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "11 ilçede de hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kent genelinde büyük oranda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Yani işin zor olan kısmını bitirdik diyebiliriz. Görev süremizin kalan kısmında tüm ağırlığımızı üstyapıya vereceğiz. Tek gayemiz, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ bırakmaktır. Bu anlamda Çorlu Belediyesi ile koordineli çalışmamız, yatırımlarımızın daha kısa sürede tamamlanması anlamında bizler için faydalı olacaktır" dedi.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10