Zümbül'den Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül, 5 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 17.01.2018 00:26:00 0
Zümbül

‘’AMACIMIZ ÇERKEZKÖY ESNAFINA DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK’’

 

Zümbül, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nun, 5 Şubat Pazartesi günü saat 13.30’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yapılacağını belirterek; “Siz Çerkezköy Belediyesi olarak vatandaşlarımız ve esnafımız için çok önemli çalışmalara imza atıyorsunuz. Amacımız sizlerle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak Çerkezköy esnafına daha iyi hizmet verebilmektir. Bunun için bu göreve talip olduk” dedi. Zümbül ayrıca Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nun tüm Çerkezköy için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

‘’NÜFUSUMUZ HER YIL YÜZDE 10 ORANINDA ARTIYOR’’

 

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Akay, “Çerkezköy artık kabuğuna sığmıyor. Nüfusumuz her yıl yüzde 10 oranında artmaktadır. Bu çerçevede vatandaşlarımızın ve esnafımızın taleplerini doğru olarak belirlemeli ve bu doğrultuda çalışmaya devam etmeliyiz. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmekle yükümlüdür. İnşallah 5 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul, esnafımız ve kentimiz için hayırlı bir şekilde neticelenir” sözlerine yer verdi.

 

‘’PAZAR YERİMİZ YAPILIYOR’’

 

Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak kent genelinde yeşil alan ve park alanlarının sayısını artırdıklarını ifade ederek; “Yeni Pazar Yeri yapım çalışmalarımız da en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın ve Pazar esnafımızın kullanımına açılacaktır. Bununla birlikte Kent Park Projemizin 2. Etabı da Pazar Yerimizin hemen yanında devam edecektir. Buraya çok güzel bir park alanı kazandıracağız” dedi.

 

‘’ŞEHRİMİZE VE ESNAFIMIZA KATMA DEĞER KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ’’

 

Başkan Akay ayrıca; “Bizim amacımız vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte dışarıda daha fazla vakit geçirebilmelerini sağlamaktır. Bu sayede hem vatandaşlarımız sosyalleşme imkanı bulacak, hem de esnafımızın işleri hareketlilik kazanacaktır. Son 3,5 yılda bu anlamda önemli bir yol kat ettik. Esnafımıza ve şehrimize katma değer kazandıracak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.”dedi. Ziyaret konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10