İYİ Parti'den Abban'a ziyaret

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün saat 11.00'de Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 17.01.2018 00:27:00 0
İYİ Parti

TURLİN PARTİ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyarette İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Kaymakam Atilla Selami Abban’a parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çerkezköy’ün sorunlarına da değinen Başkan Turlin; “Sanayi kenti olan ilçemiz devamlı göç almasıyla birlikte okul ve derslik ihtiyaçları her geçen gün artmakta. Bu sıkıntının büyük bir bölümünü çözümlediğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. İlçemizde göreve başladığınız günden bu yana gerek eğitim konusunda gerek asayiş ve diğer konulardaki çalışmalarınızı da takdirle karşılıyoruz. Gerçekten başarılı bir çalışma sergiliyor olmanızdan da son derece memnunuz” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN SORUNU EĞİTİM VE EMNİYET

 

Kaymakam Atilla Selami Abban da, Çerkezköy’ün devamlı göç alması nedeniyle okul ve derslik ihtiyacı olduğunu ve inşaatı devam eden okul inşaatları ile bunun kapatılacağını söyledi. Ayrıca yıllık ortalama 13-15 bin kişinin de ilçe nüfusuna eklendiğini ve ilçenin her alandaki sorunlarının çözümü konusunda da gereken çalışmaların aksatılmadan yapıldığını dile getirdi. Ziyaret için İYİ parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10