1 Mayıs'ta hizmete girecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazar yerinin inşaat çalışmaları devam ederken yetkililer 1 mayıs salı günü açılış yapılarak hizmete gireceğini kaydetti.

Çerkezköy 18.01.2018 21:31:00 0
1 Mayıs

Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri inşaatı hızla devam ettiğini belirten belediye yetkilileri birkaç gün içinde ise çatı kaplamasına başlanacağını kaydetti. Belediye yetkilileri, Toplam inşaat alanı 9 bin 694 metrekare olacak olan yeni Kapalı Pazar Yeri Alanı’nda, toplam 175 metrekare teras ve 200 araçlık kapalı ve açık otopark alanın bulunacağını belirttiler.

 

1 MAYIS’TA HİZMETE AÇILACAK

 

Kapalı pazar yerinin 1 mayısta hizmete girmesinin planlandığını da belirten yetkililer, “Tek kat olarak tasarlanarak inşaatı devam eden kapalı pazar yeri binamızın yerden yüksekliği 12 metre olacak. Giriş çıkış dışında yedi tanede yangın çıkışı bulunacak. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın da pazar yerine kolayca Giriş çıkış yapmaları için onlara ait yerlerde yapılmaktadır.  Kapalı pazar yeri binamızı 1 Mayıs Salı günü yapılacak törenle halkımızın hizmetine açılacaktır. Bu nedenle bu tarihe kadar kapalı pazar yerimizi sürdürülen sıkı bir çalışma ile yetiştirmeye çalışıyoruz. Belediye başkanımızda sık sık inşaatı yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor ve projeye uygun ve en iyi şekilde titiz bir çalışma yapılmasına özen gösteriyor”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10