ÇTSO'dan gazetecilere yemek jesti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla  Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan gazetecileri  dün akşam Golden Palas'ta ağırladı.

Çerkezköy 18.01.2018 21:36:00 0
ÇTSO

ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun dün akşam saat 18:30’da  Çerkezköy’de faaliyet gösteren Golden Palas Hotel’de  basın mensuplarına düzenlediği yemeğe  ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, Genel Sekreter Hakan Gel de hazır bulundu. Başkan  Süleyman Kozuva kısa bir  selamlama konuşması yaptı. Kozuva, “Bu gece siz değerli basın mensuplarımızla birlikte olmaktan memnunluk ve mutluluk duyuyoruz.gecikmelide olsa 10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.”dedi.  Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan :“ Bu akşam sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.Sizler  ülke için, ülke ekonomisi için, kamuoyunu bilgilendirme için çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Güzel çalışmalarınız var. Sizlerin bu güzel çalışmalarını  gönül ister ki genele yayalım” diye konuştu. Gazeteci Şaban Kardeş’in “ Seçimlerde AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olabileceğiniz konuşuluyor” sözleri üzerine Kozuva kaçamak cevap verdi.

 

FOTOĞRAF MAKİNESİ HEDİYE EDİLDİ

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin de yaptığı konuşmada,  gazetecilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek,“Sevgili basın mensuplarımızla böyle bir günde birlikte olmaktan son derece mutluyuz.Hepiniz kendi branşlarınızda başarılısınız. Bundan böyle de  çalışmalarınız da başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından çekiliş yapıldı. Taşdelen İnşaat adına Metin Taşdelen ve Kardeşler Yapı adına Süleyman Kozuva sponsorluğunda Gazeteci Seyit Süren ve Hilal Çarıkçı  yapılan çekilişte fotoğraf makinesi kazanırken, gazetecilere ÇTSO tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10