Esnaf Odası'ndan 1911'e moral kahvaltısı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi  1911 Çerkezköyspor takımı oyuncuları ve teknik heyetini, Bigaspor karşılaşması öncesinde kahvaltı programında ağırladı.

Çerkezköy 21.01.2018 20:57:00 0
Esnaf Odası

BOZDAĞ KATILMADI

 

1911 Çerkezköyspor takımına bu hafta da moral kahvaltısını Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi verdi. Gönlübol Lokantasında düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Hüseyin Bahar, yönetim kurulu üyeleri, 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde Divan başkanı olduğu için kahvaltıya katılamazken, kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Başkanvekili Hüseyin Bahar”  Elimizden gelen imkanlar çerçevesinde takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltı programı gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine teşekkür eden Kulüp Başkanı Uğur Erem “ Bizlere verilen bu desteği güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi. Kahvaltının ardından 1911 Çerkezköyspor yönetimi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Hüseyin Bahar’a kulübün formasını ve çekiliş bileti hediye etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10