Esnaf yine eti dedi

Tekirdağ'da Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda yeniden Ali Rıza Eti seçildi. Ali Rıza Eti başkanlığındaki yönetime Emine Arıkan, Zeynel Sıylı, Turgay Güven ve Hamdi Şılga

Tekirdağ 21.01.2018 21:01:00 0
Esnaf yine eti dedi

Tekirdağ’da Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda oyların çoğunu alan Ali Rıza Eti yeniden seçildi.

 

GENEL KURULDAN ONAY ALINDI

 

Ali Rıza Eti’nin açılış konuşması sonrası divana teklif edilen Mustafa Kahraman, Doğan Çelikkol, Hülya Güney Çizen ve Nursen Yarar seçildi. Divan başkanı Mustafa Kahraman gündemi okuyarak genel kuruldan onay aldı.

 

SEÇİMİN KAPALI YAPILMASI KARARLEŞTIRILDI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası faaliyet, mali ve denetleme kurulu raporları ve bilanço ile tahmini bütçeleri okutarak oylattı. Kooperatif tüzüğüne göre genel kurullarda katılan üyelerin yarıdan bir fazla sayı aranması sebebiyle seçimin açık mı kapalı mı olacağı oylandı. Yapılan oylama sonrası seçimin kapalı yapılması kararlaştırıldı.

 

YENİDEN ALİ RIZA ETİ SEÇİLDİ

 

Yapılan oylama sonucu başkanlığa yeniden Ali Rıza Eti seçilirken Eti başkanlığındaki yönetimde Hamdi Şılga, Zeynel Sıylı, Turgay Güven ve Emine Arıkan yer aldı. Denetleme kuruluna Apti Balcı ve Seçkin Geçer seçilirken, üst kurul temsilciliğine de Ali Rıza Eti, Mustafa Kahraman, Mehmet Korkmaz, Hamdi Şılga ve Turgay Güven seçildi. 

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ


Esnaf Kefalet Kooperatifleri 29 nolu Bölge Birliği Başkan Yardımcısı İlhan Dalkıran yaptığı konuşmanın ardından  Tekirdağ Esnaf Kefalet Başkanı Ali Rıza Eti’ye bölge birliği adına bir plaket takdim etti.

 

KİMLER KATILDI?

 

Tekirdağ Yeni Sanayi salonunda yapılan olağan genel kurula Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Kadir Albayrak, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi TSO Başkanı Cengiz Günay, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP İl Başkanı Recep Ökten, MHP İl Başkanı Koray Önsel, Ak parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, MHP İlçe Başkanı Fatih İşcan, S.S 29 nolu Esnaf Kefalet Bölge Birliği Başkan Yardımcısı İlhan Dalkıran, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı  İlyas Küçükmidil, Tekirdağ Şoförler Odası Başkanı Şenol Turan Ve Oda Başkanları Hüseyin Özen, Hüseyin Uysal, Lütfi Çebi, Fahrettin Bayar, Emine Arıkan, Hikmet İşçe, Sait Biş, Taş Kopperatif  Başkan Yardımcısı Hamdi Ayçil ve yönetim kurulu üyeleri Trakya Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanları ile çok sayıda misafir katıldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10