İkram çeşmeleri 3. yılında da hizmette

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Cengiz Topel Meydanı, Otogar karşısı ve Köprübaşı mevkisi olmak üzere 3 ayrı noktada hizmete koyularak yazları soğuk içme suyu kışları ise çorba ikramı yapÄ

Süleymanpaşa 24.01.2018 20:23:00 0
İkram çeşmeleri 3. yılında da hizmette

 “VATANDAŞLARIMIZIN GÜNE SICAK BİR ÇORBA İLE BAŞLAMASI BİZİ MUTLU EDİYOR”

 

Başkan Eşkinat, ikram çeşmelerinin kullanımını vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda belirlediklerini belirterek; “Yaz sıcaklarında vatandaşlarımızın soğuk içme suyu ihtiyacını karşılamak ve kış aylarında da sabah erken saatlerde işine, okuluna giden vatandaşlarımızın güne sıcak bir çorba ile başlaması bizi mutlu ediyor. Vatandaşımızın neye ihtiyacı varsa İkram Çeşmelerimiz ile yanlarındayız.” dedi.

 

“3 AYRI NOKTADA 3 YILDIR VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 

İkram çeşmelerindeki çorbaların Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi’nde hazırlandığına vurgu yapan Başkan Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi’nde görevli personellerimiz gece 03.00’te 04.00’te vatandaşlarımız ücretsiz olarak bir bardak sıcak çorba içebilmesi için hazırlıklara başlıyorlar. Hafta içi her sabah 06.30 – 09.00 saatleri arasında Cengiz Topel Meydanı, Otogar karşısı ve Köprübaşı mevkisi olmak üzere 3 ayrı noktada bu hizmeti 3 yıldır vatandaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

“HAFTA İÇİ HER SABAH 06.30 - 09.00 ARASI TÜM VATANDAŞLARIMIZI İKRAM ÇEŞMELERİNE BEKLİYORUZ”

 

Vatandaşlarımız gerek sosyal medyadan gerekse yüz yüze İkram Çeşmelerinden memnuniyetlerini dile getiriyor” diyerek açıklamalarına devam eden Başkan Ekrem Eşkinat, “Kış aylarında İkram Çeşmelerimizden her sabah 600 bardak sıcak çorba ikram ediyoruz. Bu sayıyı talebe göre arttırıyor, çorba biten çeşmelerimize takviye yapıyoruz. Sıcak çorba ikramı ile vatandaşımızın hem yüzünü güldürüyor hem de içini ısıtıyoruz. Hafta içi her sabah 06.30 - 09.00 arası tüm vatandaşlarımızı İkram Çeşmelerine bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10