Sokak hayvanları sokakta kalmıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi ekipleri, gelen ihbar üzerine yaralı halde bulunan sokak köpeğine müdahale ederek sağlığına kavuşturdu.

Marmara Ereğlisi 25.01.2018 20:36:00 0
Sokak hayvanları sokakta kalmıyor

TEDAVİ EDİLDİ

 

Marmaraereğlisi Belediyesi’ne duyarlı bir vatandaş tarafından İstanbul-Tekirdağ karayolu üzerinde yaralı bir köpek bulunduğu yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü veteriner ekipleri yaralı köpeğe ulaştılar. Bir otomobilin çarptığı yaralı köpek veteriner hekim tarafından tedavi edilerek sağlığına kavuşturuldu.  

 

SOKAK HAYVANLARININ HER ZAMAN KORUYUCUSU OLDUK

 

Sokak hayvanlarının her zaman koruyucusu olduklarını ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Belediye olarak ilçemizde yaşayan her canlıya el uzatmak bizim görevimiz. Bunun yanı sıra insani olarak sorumluluklarımızın da bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayvanların bizlere olan faydaları tartışılamaz, ne şartta olursa olsun onları sevmeli ve sahip çıkmalıyız. Can dostlarımıza sahip çıkmak adına 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun bize verdiği tüm yetkileri kullanıyoruz. Yeniçiftlik Hayvan Barınağı’mızla sokakta yaşayan dostlarımıza sıcak bir yuva sunuyoruz.  Belediye olarak hayvanları koruma adına ihbar hattımızdan bizlere ulaşan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. “diye konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10