Pinokyo büyük ilgi gördü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın  yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında

Tekirdağ 26.01.2018 20:39:00 0
Pinokyo büyük ilgi gördü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın   yarıyıl  tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunu Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda dün sahnelendi.

 

ÇOCUKLARA KÜÇÜK İKRAMLARDA DA BULUNULDU

 

Dün üç seans halinde sahnelenen yaklaşık 1 saatlik çocuk oyunu Pinokyo’ya çocuklar büyük ilgi gösterirlerken, tiyatronun sonunda çocuklara küçük ikramlarda da bulunuldu.

 

‘’TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE GÜZEL BİR TATİL GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM’’

 

Dün sahnelenen çocuk oyunu Pinokyo’nun ardından Bugün de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda ‘Benim Güzel Papuçlarım’ adlı tiyatro oyununun 11.00, 13.00 ve 15.00’da çocuklar ile buluşacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugünkü Pinokyo isimli çocuk tiyatrosuna çocuklarımızın ilgisi büyüktü. Yarın ki oyuna da aynı ilginin olacağını ve salonun dolmasını bekliyorum. Tüm çocuklarımıza iyi seyirler ve güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10