Uzunköprü'de sonradan açıldık 2-0

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.grupta 16.hafta karşılaşmasında temsilcimiz deplasmanda Uzunköprüspor'a konuk oldu.

28.01.2018 19:50:00 0
Uzunköprü

Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmanın son dakikalarında Furkan Şerioflu ve Selçuk Tekeci ile goller bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi. Ligin ikinci devresinde oynadığı üçüncü maçı da kazanmasını bilen temsilcimiz puanını da 31 yaptı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Uzunköprü Ergene Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, Mert, İsmail, Orhan, Halim, Mustafa Kemal, Etoga, Yunus, Ali Rıza, İliyas ve Sefa kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren kontrollü bir oyun ortaya koydu. Ev sahibi ekip Uzunköprüspor organize ataklarla etkili olurken, geliştirdiği ataklarda 1911 Çerkezköyspor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

ARZULADIĞIMIZ GOL FURKAN’DAN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde gol için yüklenen temsilcimiz sağlı sollu ataklarla Uzunköprüspor kalesini abluka altına aldı. Temsilcimiz Sefa, Ali Rıza ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, ev sahibi ekip Uzunköprüspor ise temsilcimizin üstüne geldiği dakikalarda kontralarla gol aradı. Karşılaşmanın 82’inci dakikasında oyuna ikinci devre dahil olan genç oyuncumuz Furkan Şerifoğlu şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u deplasmanda öne geçirdi. Gelen golle birlikte 1911 Çerkezköyspor teknik heyeti ve futbolcuları büyük sevinç yaşarken, Uzunköprüspor ise oyun disiplininden tamamen koptu.

 

PUANINI 31’E YÜKSELTTİ

 

Oyunu rölantiye alan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda skoru korumaya çalıştı. Uzunköprüspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda temsilcimiz 90’ıncı dakikada Selçuk Tekeci’nin ayağından bulduğu golle skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Ligin ikinci devresinde oynadığı üç karşılaşmayı da kazanarak yoluna kayıpsız devam eden 1911 Çerkezköyspor puanını da 31’e yükseltti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10