Lidere evinde çelme

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de haftaya lider durumda giren Kapaklıspor evinde konuk ettiği Saray Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sezon oynadığı karşılaşmalarda ilk yenilgisini alan Kapaklıspor 38 puand

29.01.2018 21:02:00 0
Lidere evinde çelme

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor Serhat, Tolga, Çağatay, Aygün, MamadouSacko, Emre Şükür, Mustafa, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Saray Belediyespor ise sahaya Elyamin, Bayram, Amed Fırat, Soner, Okan, Fevzi, Burak, Onur, Emre, Tansu ve Kubilay kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. 9’uncu dakikada atak geliştiren Saray Belediyespor’da topla buluşan Tansu’nun vuruşu direkten döndü. İlerleyen bölümlere doğru taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol ararken, Şaban ve Berkay ile yakalanan ataklardan ev sahibi ekip yararlanamadı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine doğru sakatlanan Tezcan’ın yerine oyuna Mertcan dahil oldu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

SARAY BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan konuk ekip Saray Belediyespor 48’inci dakikada Onur’un ayağından bulduğu golle öne geçti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 58’inci dakikada topla buluşan golcü oyuncu Şaban düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’un beraberlik sayısını kaydetti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikaları da büyük heyecana sahne oldu.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın 72’inci dakikasında konuk ekip Saray Belediyespor geliştirdiği atakta Emre ile bir kez daha öne geçti. Golün şokunu üzerinden atamayan Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Saray Belediyespor’un 2-1‘lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sezon ilk yenilgisini alan Kapaklıspor 17 hafta sonunda 38 puanla liderliğini sürdürürken, son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen Saray Belediyespor ise bu galibiyet ile puanını da 21’e yükseltmesini bildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10