Turizmciler EMITT Fuarı'nda buluştu

EMITT 2018 Uluslararası Turizm Fuarı 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Bölgede Gündem 29.01.2018 21:06:00 0
Turizmciler EMITT Fuarı

ŞU ÜLKELER KATILDI

 

EMITT’e, Hindistan, Endonezya, Filipinler, Rusya, Balkan Ülkeleri ve İtalya olmak üzere 108 ülkeden 4500 tur operatörü arasından seçilerek davet edilen kişilerin 650’si katıldı. Trakyalı otel ve acenteler Trakya Kalkınma Ajansı’nın fuar katılım desteğiyle Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT’e katıldı.

 

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA İLLER STANDINDA TÜM TRAKYA’YI TEMSİL EDİYORDUK

 

5’nci salondaki ayrı stantta fuara katılan Trakyalı tur operatörleri ve oteller yurt içi ve yurt dışından fuara katılan tur operatörleri, acenteler ve otellerle ikili iş görüşmeleri yaptı ve iş bağlantıları kurma fırsatı buldu. EMITT Fuarı katılımıyla ilgili olarak açıklama yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin; “ Son yıllarda ilerleme kaydeden ülke turizmi 50 milyon turist ve 50 milyar USD hedefine doğru ilerliyor. Kimi zaman yol kazaları olsa da iç ve dış turizmde pazar oldukça büyüdü. Biz de Trakya olarak bu pazardan daha fazla pay almak amacındayız.  Ajansımız üç yıldır profesyonelleri öne çıkaran bir konseptle EMITT’e katılıyor. Geçtiğimiz yıllarda iller standında tüm Trakya’yı temsil ediyorduk. Bu yıl da Trakya’da faaliyet gösteren tur operatörleri ve otellerle 5’nci salonda yer aldık. Bu yıl Edirne ili tek başına bir stantta tanıtım yapmak istedi, biz de bunu anlayışla karşıladık ve kendilerine ayrı bir stant ve yer tahsis ettik. Tekirdağ ve Kırklareli illeri bir arada tanıtım yaptı. Turizm işletme belgeli otellerimizi, Trakya’da faaliyet gösteren tüm tur operatörlerini ve acenteleri EMITT Fuarı’na davet ettik. Amacımız sektör temsilcilerinin iş bağlantıları kurmalarına uygun bir zemin oluşturmaktı. Davetimize yanıt veren 12 otel ve tur şirketiyle fuara katıldık. Fuarda firmalarımızın yaptığı ikili iş görüşmelerinden güzel sonuçlar aldık ve fuarın bölgemizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağladığına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10