"Hoş Geldin Bebek" projesinde 10.000'inci paket sahibine ulaştı

2015 yılının ilk günlerinde başlanan ve 3 yıldır devam eden "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında 10.000'inci bebek paketi sahibini buldu.

Süleymanpaşa 29.01.2018 21:08:00 0

2015 yılının ilk günlerinde başlanan ve 3 yıldır devam eden “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında 10.000’inci bebek paketi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından yeni doğum yapan anneye teslim edildi.

 

“HOŞ GELDİN BEBEK” PROJESİ’NDE ŞUNLAR BULUNUYOR

 

Bebek sahibi olma mutluluğu yaşayan ailelere içeriğinde battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, zıbın, önlük ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından kaleme alınmış mektubun bulunuyor.

 

10.000’İNCİ PAKETİ TESLİM ETMEK DE BANA DÜŞTÜ

 

“Hoş Geldin Bebek” paketlerinin 10.000’incisini teslim eden Başkan Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerimiz her gün hastane hastane gezip, doğum yapan annelere ‘Hoş Geldin Bebek’ paketlerimizi iletiyor. Bu güzel ve anlamlı projede 3 yılı devirmişiz. 10.000’inci paketi teslim etmek de bana düştü. Bir insanın en mutlu olduğu an yavrusunu kucağına ilk aldığı andır. Vatandaşlarımızın bu mutlu günlerinde de yanlarında olabildiğimiz için mutluyum.” dedi.

 

PROJE DEVAM EDECEK

 

10.000’inci bebek paketi tesliminin yanı sıra diğer hastaneleri de gezen Başkan Eşkinat yeni doğum yapan annelere bebek paketlerini teslim etti. Hastane çalışanlarına da teşekkür eden Başkan Eşkinat; “10 bin kutu. Hazırlamasından dağıtımına çok meşakkatli bir iş. Ben bu işte emeği geçen, bir an olsun yüzlerini asmadan çalışan ekibime, Tekirdağ Devlet Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi ve Özel Tekirdağ Star Medica Hastaneleri’nde bizlerle işbirliği yaparak projemize destek olan hastane yönetimleri ve çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu proje başarıya ulaşmış bir projedir. Süleymanpaşa’nın geleceği olan çocuklarımıza dünyaya gözlerini ilk açtığı andan itibaren Süleymanpaşa Belediyesi olarak yanlarında olduğumuzu gösteren projedir. ‘Anne karnından son yolculuğa kadar yanınızdayız’ parolası ile çıktığımız yolda tüm Süleymanpaşalıların yanında olmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10