Çirkin Ördek Yavrusu büyük ilgi gördü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın yarıyıl tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Ã

Tekirdağ 30.01.2018 21:00:00 0
Çirkin Ördek Yavrusu büyük ilgi gördü

OYUNUN KONUSU ŞÖYLE

 

Ergene Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinin organizasyonu ile  üç seans olarak ücretsiz olarak sahnelenen Çirkin Ördek Yavrusu  oyunu konusu; Çirkin Ördek Yavrusu dünyaya geldiğinde diğer kardeşlerine benzememektedir. Herkesin onunla alay ettiğini zanneder. Bu yüzden yaşadığı yerden uzaklaşıp ormanın derinliklerine gider. Yapayalnızdır. Ormanda karşılaştığı kara karga ve küçük ayıcık ile dost olur. Karga ile ayıcık onun çok güzel bir ördek olduğunu söylerler ve buna ikna ederler. Anne ördek ile tavuk hanım da çirkin ördeği aramaktadır. Sonunda çirkin ördek ve arkadaşlarını bulurlar. Küçük ördek ise, artık üzülmediğini ve arkadaşlarının söylediği gibi güzel bir ördek olduğunu söyler annesine. Annesi ve tavuk hanım buna çok sevinirler ve küçük ördeği de yanlarına alıp evlerine dönerler. Oyunun bitiminde minikler memnuniyetlerini oyuncuları bol bol alkışlayarak gösterdi.

 

İLLÜZYON GÖSTERİSİ DE YAPILDI

 

Tiyatro gösterisinin ardından Ergene Belediyesi organizasyonunda illüzyon gösterisi gerçekleştirilerek ikram ve sürpriz hediyelerle çocukların keyif dolu bir geçirmeleri sağlandı.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10