Tarihi toplantıya saatler kaldı

Çerkezköy ve Kapaklı sınırları içerisinde yapılması planlanan termik santralle ilgili saatler sonra tarihi bir toplantı düzenlenecek.

Çerkezköy 30.01.2018 21:10:00 0
Tarihi toplantıya saatler kaldı

PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10.00’DA DÜZENLENECEK

 

Çerkezköy Termik Santrali, Maden Sahası, Düzenli Atık Depolama Sahası, Kırma-Ele Tesisi ve Kömür Stok Sahası Projesi’ne ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince 1 Şubat Perşembe günü saat 10:00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

 

“MİLLETVEKİLLERİNİN DE KATILMASINI BEKLİYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başta olmak üzere çevre platformlarının temsilcileri, Çerkezköy ve Kapaklı’yı hatta Trakya’yı takından ilgilendiren etkileyecek Termik Santral Projesine ilişkin tüm vatandaşları toplantıya katılmaya ve demokratik bir şekilde tepkilerini dile getirmeye çağırdı. Toplantının hafta içi düzenlenmesine tepki gösteren bazı vatandaşlar da “Hafta sonu olsa katılım daha fazla olurdu. Ama hafta içi de olsa toplantıya katılarak tepkimizi ortaya koyacağız. Muhalefet milletvekillerinin yanı sıra iktidar milletvekillerinin de toplantıya katılmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10