Özel öğrencilerden güzel ziyaret

Çerkezköy Pera Villa Pastanesi imalathanesini ziyaret eden Özel Çerkezköy Rehabilitasyon Okulu öğrencileri pastanın yapımını yerinde görerek ustalardan bilgi aldı.

Çerkezköy 30.01.2018 21:11:00 0
Özel öğrencilerden güzel ziyaret

ÖĞRENCİLER KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ

 

Pera Villa Pastaneleri’nin üretim tesislerini gezen özel öğrenciler Pera Villa Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk tarafından karşılandı. Pera Villa’nın imalathanesini gezerek tecrübeli ustalar ile birlikte yaş pasta yapan öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

 

PASTAHANE HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Öğrenciler ve öğretmenler tesisi gezmeden önce gerekli hijyen kıyafetlerini giymeyi ihmal etmedi. Aktürk, özel öğrencilere Pera Pastaneleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerle birlikte imalathaneye girerek en temel kurallarının hijyen olduğunu ifade eden Aktürk; “Burada herkes eldiven kullanmak zorundadır. Ustalarımız ayrıca hijyen kuralları çerçevesinde yelek ve kolluk da kullanıyor” ifadelerini kullandı.

 

Aktürk pastaları hediye etti

 

Pera Villa Pastaneleri imalathanesinde günlük yapılan işler hakkında da miniklere bilgi veren Aktürk mantı, pasta, kurabiye, poğaça, açma, börek gibi tüm unlu mamullerin burada yapıldığını söyledi. Gezide öğrenciler pasta ve böreklerin nasıl yapıldığını gözlemledi. Ziyaret sonunda öğrenciler ve öğretmenler Pera Villa Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk’e teşekkür ederken, Şahin Aktürk de minik öğrencileri üretim tesislerinde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek kendi elleriyle yaptıkları pastaları hediye etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10